aanmelden cybersecurity game Ministerie van Financiën

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Je hoort het steeds vaker; organisaties die gehackt worden door phishing mails of andere cyberattacks. De technieken van hackers worden vandaag de dag steeds geloofwaardiger. Met alle gevolgen van dien.

Om te voorkomen dat jullie verplicht naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet turen hebben we er een speciale cybersecurity awareness game voor ontwikkeld. Het spel ‘Take Back Control’ – aangeboden door het Ministerie van Financiën – is een escape box. Een soort escape room, maar dan in een doos! Reserveer jou plek om op een leuke en speelse manier het belang van een goede cyberveiligheid zelf te ontdekken!

"Het beste van twee werelden: een teambuildingactiviteit en cybersecurity awareness training in één."
Cybersecurity Escape Room Hacker
Veelgestelde vragen

Deze escape room wordt binnen het ministerie van Financiën en rijksoverheid aangeboden om het belang van cybersecurity awareness te vergroten.  In het spel kom je allerlei trucjes tegen die hackers inzetten en spelenderwijs leer je hoe hier mee om te gaan. 

Hiernaast wordt het met het spel direct een gave entertainende teambuildingsactiviteit aangeboden. Het spel wordt gespeeld in kleinere teams en samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen. Deelnemers vinden het hierom ook nog eens leuk om te doen! 

Om aan te melden wordt er gebruik gemaakt van Google Forms. Uw gegevens worden alleen door Leisureteam en het Ministerie van Financiën gebruikt voor registratie van een presentje en het toewijzen aan een zaal.

De gegevens worden na afloop van het spel verwijderd. Hiervoor is er conform de AVG een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Je kan contact opnemen door te mailen naar CSO BD postbus: Vermeld als onderwerp  ‘escaperoom’

Je ontvangt minimaal een week voor de gekozen datum via de mail in welke vergaderzaal je verwacht wordt. Wees op tijd!

Van een aanwezige spelbegeleider ontvangen jullie een box met daarin allerlei puzzels, raadsels en uitdagingen die jij en je team moeten oplossen. 

Met de Escape Box gaan jullie een race tegen de klok aan – jullie krijgen namelijk exact 60 minuten de tijd om alles uit te spelen. Inhouden kunnen we er niet meer over verklappen! 

Om de Escape Box versie te spelen heb je nodig:

  • Een computer/laptop met een goede internetverbinding en geluid per team. We benaderen via de mail 1 iemand per groep om zijn/haar laptop mee te nemen. 
  • Een Escape Box per team.
  • In de toegewezen meetingroom sluit je de computer/laptop aan op een groter scherm zodat iedereen goed mee kan kijken.

Het spel duurt maximaal 60 minuten. Met het opstarten en afsluiten kan je uitgaan van ongeveer 1,5 uur. 

Bekijk de trailer
Julia d'Aulnis
Eigenaar SocialSpel.nl

reviews over de cybersecurity awareness game

DEZE ORGANISATIES GINGEN VOOR EEN TOFFE TRAINING EN BELEVING.
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
COLIN Voetee
Lees verder
Het was erg geslaagd! Super tof dat we het spel hebben gespeeld. Het zit echt goed in elkaar, nogmaals de complimenten.
LeadLogic digital agency
LeadLogic digital agency
Gerrianne Korlaar-Schaap
Lees verder
We hebben onze medewerkers dankzij deze cybersecurity escape room-beleving nog bewuster gemaakt van de risico's die er vandaag de dag zijn. Ik kan het zeker aanbevelen!
Draad Internetprojecten
Draad Internetprojecten
Bart Nieuwenweg
Lees verder
Ja, we zijn ons nu bewuster van cybersecurity-risico's. Maar het was vooral een hele leuke teamactiviteit. Spannend tot de laatste minuut!
Previous
Next
Inschrijving is gesloten

Deze cybersecurity escape room is ontwikkeld in samenwerking met:

Een impressie: