Crazy 44 kersteditie

De ultieme teambuilding game voor jullie kerstborrel!

Gemiddelde beoordeling
4.2/5
Met dit interactieve en hilarische spel vier je samen met je collega’s ongetwijfeld en onvergetelijke online kerstborrel. Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze kersteditie van CRAZY 44. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.
 
Hoe werkt CRAZY 44?
Je vormt een groepje van 6 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Hoe meer zielen..
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Trek je foutste kerstoutfit aan, daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.
 
Offerte aanvragen
Door op onderstaande knop te drukken kun je een offerte aanvragen voor oneindig veel groepen.
€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken crazy 44:

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

6-8 personen 

  Speelduur

60-90 minuten

  Software

Whatsapp

  Prijs

9,75 pp excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands 

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel