Crazy 44 kersteditie

Leer elkaar nog beter kennen met kerst door deze 44 CRAZY opdrachten!

Gemiddelde beoordeling
4.2/5
Hoe vier je een onvergetelijke Kerst in coronatijd? Door dit interactieve en hilarische spel online te spelen! Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze kersteditie van CRAZY 44. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.
 
Hoe werkt CRAZY 44?
Je vormt een groepje van 4 tot 6 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Hoe meer zielen..
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Trek je foutste kerstoutfit aan, daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.
 
Offerte aanvragen
Door op onderstaande knop te drukken kun je een offerte aanvragen voor oneindig veel groepen.
Het is ook mogelijk om dit spel te reserveren voor bedrijven. Hiervoor hebben wij een speciale versie ontwikkeld. Kijk dan eens hier naar onze oplossingen voor bedrijven. 
€ 9,75
Per persoon, inclusief btw
Logo_Crazy44_kerst

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar info@socialspel.nl of bel/app mij op 06 17512567

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel