CRAZY 44 - Home Edition

Met deze zomerse crazy opdrachten leren jullie elkaar pas echt kennen

Gemiddelde beoordeling
4.2/5

Met 44 opdrachten wordt het corona proof samenkomen tijdens de zonnige dagen van 2021 toch nog een onvergetelijke ervaring. In deze Crazy 44 editie zitten verschillende leuke en te gekke opdrachten waardoor je als vriendengroep, familie of collega’s zult groeien. Jullie krijgen 1.5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Hoe werkt Crazy 44 – Home edition?
Je vormt een groepje van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten, en net zoals bij CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Treant code
Tof wanneer je met de Treant code een boeking wilt maken voor de CRAZY 44! Het is de bedoeling dat je samen met een groep collega’s  of vrijwilligers het spel gaat spelen. Met de Treant code kan elke werknemer of vrijwilliger eenmaal een online activiteit spelen. Één persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers kan een boeking maken voor de zijn of haar groep via ‘direct reserveren’. Indien mogelijk, maak dan een reservering met je werk e-mailadres.
 
Aantal deelnemers
Voor een optimale beleving raden we bij dit spel aan om in groepen van 6 tot 8 personen te spelen. Het minimale aantal deelnemers om het spel te spelen is 4 personen. Maximaal kun je voor een team van 12 deelnemers boeken. Mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan even contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 
Logo_Crazy44 .jpg

Kenmerken CRAZY 44 - Home Edition:

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

4-12 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Software

WhatsApp en Videocall-software

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan binnen Treant de competitie aan. Elk team dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:


Zet ‘m op!

Reserveer 'CRAZY 44 - Home Edition'

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Reserveer hier de door jullie gewenste tijd voor CRAZY 44 met de Treant code. Het is de bedoeling dat 1 persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers de boeking maakt voor de hele groep. Mocht het niet mogelijk zijn voor jullie gewenste tijd te boeken of mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 

 

Zo werkt het boeken:
1. Kies een tijd
2. Scroll helemaal naar beneden
3. Maak de reservering af
4. Vul de Treant code in bij: ‘Cadeaukaart of kortingscode invoeren’
5. Via de mail ontvang je de instructies van het spel
6. Jullie tijd is gereserveerd!

Veelgestelde vragen

Onze Crazy 44 is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om samen op afstand te kunnen groeien als team!

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Vorm een team van 4 tot 8 personen. Wanneer je met een grote groep wilt spelen kun je opsplitsen in teams. We hanteren in dit tweede geval een groepsgrootte van 6 tot 8 personen per team.
  2. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. 
  3. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. 
  4. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! 

Het spel heeft als doel om samen met je teamgenoten veel plezier te beleven en zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Leer elkaar nog beter kennen door deze 44 te gekke opdrachten. 

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Goede vraag! Eigenlijk met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 6-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk.  

Mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan even contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!