CRAZY 88 Stadsedite Amersfoort

88 points, 1 crazy ride. Are you ready to play?

Gemiddelde beoordeling
4.5/5

Ga je een dag het prachtige Amersfoort in en wil je op een leuke manier de stad beter leren kennen? Lees dan maar eens door. In onze Crazy 88 games is er maar één missie; sleep alle 88 punten binnen. Hoe doe je dat? Door met jouw teamgenoten te strijden om de meest bizarre opdrachten uit te voeren in het centrum van Amersfoort. Onze game designers hebben een gebalanceerde selectie gemaakt van de meest uiteenlopende taken. Van knotsgekke opdrachten naar hilarische uitdagingen en van knullige tijdrovers naar genânte situaties. Er is geen ruimte voor schaamte en geen tijd voor twijfel – om de Crazy 88 kampioen te worden zul je moeten strijden! LET’S GO!

Crazy 88 Stadseditie amersfoort

Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

De Crazy 88 Amersfoort editie is een citygame vol hilarische uitdagingen dat te spelen is in de mooie stad Amersfoort. Vorm een team van 3 – 6 personen en zorg dat je zoveel mogelijk punten binnensleept door de meeste opdrachten uit te voeren. Stap uit die comfort zone en ga voor de winst!

Hoe werkt Crazy 88 Amersfoort editie?
Voor het spelen van dit spel heb je geen attributen nodig. Met een fanatiek team en een uurtje schaamteloosheid kom je een heel eind! Via je telefoon ontvang je van onze Crazy 88 Keurder een thema en de daarbij behorende opdrachten. Met je teamleden probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Uiteraard heeft de keurder bewijs nodig van deze vertoningen, dus zorg dat je van alles beeldmateriaal hebt. De keurder kent punten toe aan de uitvoeringen van de teams en kondigt een nieuw thema met nieuwe opdrachten aan. Worden jij en je teamleden de nieuwe Crazy 88 Kampioenen?!

De Crazy 88 stadseditie is de ultieme manier om Amersfoort beter te leren kennen. Met verrassende uitdagingen is het een middag met gegarandeerd plezier. Wil je meer weten over onze citygame? Neem vrijblijvend contact op aan en we staan je graag te woord.

Veel Gestelde Vragen

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van een paspop kussen tot bierviltjes verzamelen tot een baard invlechten. Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na een kwartier krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Het spel is speelbaar tijdens de openingstijden van de winkels in Amersfoort. Er zitten namelijk bepaalde opdrachten tussen waarbij het wel de bedoeling is dat je een horecazaak/winkel in kunt gaan. Wat betreft de keurder vanuit ons zijn wij zeer flexibel! Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Wij kennen een speciale Crazy 88 Keurder toe aan jullie game. Dit is iemand waar de teams via WhatsApp persoonlijk contact mee hebben. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! 

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het spel? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Het is mogelijk om een online spelbegeleider toe te voegen aan uw boeking. De prijs hiervoor hangt af van het aantal spelers.

Kenmerken crazy 88 citygame

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

4-8 personen 

  Speelduur

60-90 minuten

  Software

Whatsapp

  Prijs

9,75 pp excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€9,75

Per Persoon, Excl. BTW

Offerte Aanvragen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!