CRAZY 88 | Vrijgezellenfeest

88 points, 1 crazy ride. Are you ready to play?

Gemiddelde beoordeling
4.5/5

Tijdens dit vrijgezellenfeest is er maar één missie; sleep alle 88 punten binnen. Hoe doe je dat? Door met jouw teamgenoten te strijden om de meest bizarre opdrachten uit te voeren. Onze game designers hebben een gebalanceerde selectie gemaakt van de meest uiteenlopende taken. Van knotsgekke opdrachten naar hilarische uitdagingen en van knullige tijdrovers naar genânte situaties. Er is geen ruimte voor schaamte en geen tijd voor twijfel – om de Crazy 88 kampioen te worden tijdens jouw vrijgezellenfeest zul je moeten strijden! LET’S GO!

DIT VINDEN ANDEREN VAN ONS:

Eileen Schultz
Lees verder
"Crazy 88 was helemaal super! Heel duidelijk allemaal en enorm geslaagd. Nogmaals bedankt! "
Tom Elberts
Lees verder
"Wij hadden crazy 88 gedaan een echte aanrader! We hebben er erg van genoten veel verschillende thema's met leuke en variëndere thema's! Spelbegeleider reageerde snel en veel dat maakte het erg leuk!"
Roos Robbesom
Lees verder
"Afgelopen week met ons team het ''Crazy 88'' gespeeld met ons team. Zoek je nog een leuke, ludieke activiteit met je collega's en wil je even totaal iets anders? Dan beveel ik deze activiteit van harte aan."

De verschillende varianten:

Citygame

Ben je op zoek naar een unieke uitdaging die je lekker uit je huis én uit je comfort zone haalt? Speciaal voor de zonaanbidders, de muurbloempjes en de durfals is hier de Crazy 88 stadseditie. Dé ultieme citygame om tijdens jouw vrijgezellenfeest te spelen. Van het vlechten van een baard tot het kussen van een paspop – wie sleept alle 88 punten binnen?


SPelBox

Klaar voor een vrijgezellenfeest vol gekke en hilarische uitdagingen op een locatie naar keuze? Kies dan voor onze Crazy 88 spelbox. Ontvang een doos met daarin alle benodigdheden om knotsgekke opdrachten uit te voeren en je grenzen te verleggen. Klik hieronder om een offerte aan te vragen of klik voor meer informatie!Online

Voor alle teams en vriendengroepen die een online activiteit zoeken hebben we Crazy 88 Online gecreëerd. Net zo uitdagend, maar dan te spelen in elk huishouden. Ontvang via WhatsApp van onze spelbegeleider een thema en doldwaze opdrachten. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen?

Crazy 88 Citygame

Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

De Crazy 88 Stadseditie is een citygame vol hilarische uitdagingen dat te spelen is in je eigen stad. Vorm een team van 3 – 6 personen en zorg dat je zoveel mogelijk punten binnensleept door de meeste opdrachten uit te voeren. Stap uit die comfort zone en ga voor de winst!

Hoe werkt Crazy 88 Stadseditie?
Voor het spelen van dit spel heb je geen attributen nodig. Met een fanatiek team en een uurtje schaamteloosheid kom je een heel eind! Via je telefoon ontvang je van onze Crazy 88 Keurder een thema en de daarbij behorende opdrachten. Met je teamleden probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Uiteraard heeft de keurder bewijs nodig van deze vertoningen, dus zorg dat je van alles beeldmateriaal hebt. De keurder kent punten toe aan de uitvoeringen van de teams en kondigt een nieuw thema met nieuwe opdrachten aan. Wie wordt tijdens jouw vrijgezellenfeest de nieuwe Crazy 88 Kampioenen?!

De Crazy 88 stadseditie is de ultieme manier om jouw stad beter te leren kennen. Met verrassende uitdagingen is het een middag met gegarandeerd plezier. Wil je meer weten over onze citygame? Neem vrijblijvend contact op aan en we staan je graag te woord.

Veel Gestelde Vragen

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van een paspop kussen tot bierviltjes verzamelen tot een baard invlechten. Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na een kwartier krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Het spel is speelbaar tijdens de openingstijden van de winkels in jouw gekozen stad. Er zitten namelijk bepaalde opdrachten tussen waarbij het wel de bedoeling is dat je een horecazaak/winkel in kunt gaan. Wat betreft de keurder vanuit ons zijn wij zeer flexibel! Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Wij kennen een speciale Crazy 88 Keurder toe aan jullie game. Dit is iemand waar de teams via WhatsApp persoonlijk contact mee hebben. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! 

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het vrijgezellenfeest? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Tijdens een vrijgezellenfeest is het mogelijk om een online spelbegeleider toe te voegen aan uw boeking. De prijs hiervoor hangt af van het aantal spelers.

Vrijgezellenfeest: crazy 88 citygame

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-6 personen 

  Speelduur

90-120 minuten

  Nodig

Whatsapp

  Prijs

€9,75 p.p. excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€9,75

Per Persoon, Excl. BTW

Offerte Aanvragen

Crazy 88 Spelbox

Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Maak kennis met onze Crazy 88 Spelbox; het ultieme spel om je uit je comfort zone te halen. In deze grensverleggende race tegen de klok neem je het op tegen je vrienden of familie om te strijden voor de hoogte score. Voer het allerbeste, het allersnelste of het aller-origineelst de opdrachten uit en verdien de meeste punten van iedereen! Sleept jouw team alle 88 punten binnen?

Hoe werkt de Crazy 88 Spelbox? 

Je ontvangt de Crazy 88 spelbox op een locatie naar keuze. Daarin zit alles wat je nodig hebt om de strijd met elkaar aan te gaan; attributen voor de uitdagingen, opdrachtkaarten én een scoreformulier voor de keurder. Daarnaast heb je een laptop of een scherm nodig waar onze video kan worden afgespeeld. Tijdens de video worden de instructies gegeven, de thema’s aangekondigd en de tijd bijgehouden. 

In totaal strijden jullie vijf rondes lang om alle 88 punten in de wacht te slepen! Dit doen jullie door binnen de tijd van een ronde zoveel mogelijk bijbehorende opdrachten te voltooien. De aangewezen keurder zal jullie uitvoering controleren en de punten bijhouden. 

De Crazy 88 Spelbox zit vol unieke uitdagingen die voor elk vrijgezellenfeest geschikt is. Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veel Gestelde Vragen

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van een rubikscube oplossen tot waxen tot een handshake verzinnen. Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na tien minuten krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Wij zijn heel flexibel; wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Jullie kunnen kiezen; of jullie wijzen zelf een keurder aan of wij zetten een keurder vanuit ons bedrijf in. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! Uiteraard krijgt de keurder aparte instructies als deze vanuit jullie eigen groep komt.

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het vrijgezellenfeest? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Vrijgezellenfeest: crazy 88 Spelbox

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-6 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Nodig

Een computer/laptop voor de instructies

  Prijs

€12,50 p.p. excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€12,50

Per Persoon, Excl. BTW

+ €7,95 bezorgkosten per box, Excl. BTW

Offerte Aanvragen

Crazy 88 Online

Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

De Crazy 88 Online editie is precies wat je verwacht; alle diversiteit en grenzeloosheid van een Crazy 88 game maar dan volledig online. Ook in jouw eigen kantoor/huiskamer weten we de grenzen op te zoeken – en dat maakt ook deze variant minstens zo hilarisch! Laat je  anderhalf uur helemaal gaan met je collega’s, vrienden of familie en haal al die punten binnen!

Hoe werkt de Crazy 88 Online?

Je vormt één of meerdere groepjes van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt een Crazy 88 Keurder van ons toe aan deze chat. Elke 15 minuten wordt er door de keurder een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten die jullie vervolgens mogen gaan uitvoeren.

In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de chat zodat de keurder deze kan controleren en punten kan toekennen. Hoeveel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Onze Crazy 88 Online editie is gegarandeerd een hilarische activiteit voor jou en je collega’s/vrienden en ideaal als je niet in de gelegenheid bent bij elkaar te komen. Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veel Gestelde Vragen

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van het Wilhelmus achterstevoren zingen tot het bouwen van een onmogelijke toren tot het verzamelen van random spullen in je hus! Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na tien minuten krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Wij zijn heel flexibel; wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Wij kennen een speciale Crazy 88 Keurder toe aan jullie game. Dit is iemand waar de teams via WhatsApp persoonlijk contact mee hebben. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! 

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het spel? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Vrijgezellenfeest: crazy 88 Spelbox

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-6 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Nodig

Whatsapp en een computer/laptop

  Prijs

€9,75 p.p. excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€9,75

Per Persoon, Excl. BTW

Offerte Aanvragen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!