Cybersecurity awareness month

Doe een cybersecurity escape room
"Het beste van twee werelden: een teambuildingactiviteit en cybersecurity awareness training in één."
Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

De hele maand oktober is cybersecurity month. Een maand die bedoeld is om aandacht te besteden aan bewustwording rondom online veiligheid en daarnaast het stimuleren van awareness onder gebruikers. Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar manieren om bedrijven aan te vallen en gevoelige informatie te stelen. Het is daarom van cruciaal belang dat uw medewerkers zich bewust zijn van de risico’s en weten hoe ze zichzelf en uw bedrijf kunnen beschermen.

Onze escape room ‘Take Back Control’ is de perfecte manier om uw medewerkers bewust te maken van de risico’s van cybercriminaliteit. In onze escape room worden de deelnemers geconfronteerd met verschillende scenario’s waarin ze worden blootgesteld aan online bedreigingen. Ze moeten hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity gebruiken om de uitdagingen te overwinnen en de informatie te beschermen.

Onze escape room is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook zeer leerzaam. Het biedt uw medewerkers een praktische manier om de gevaren van cybercriminaliteit te begrijpen en hen te helpen zichzelf en uw bedrijf te beschermen tegen deze bedreigingen.

Cybersecurity Escape Room Hacker
Veelgestelde vragen

De cybersecurity month is een initiatief dat jaarlijks in oktober wordt gehouden om bewustzijn te creëren rondom cyberveiligheid. Het doel is om bedrijven en individuen te informeren over de risico’s van cybercriminaliteit en hen te helpen hun gegevens en systemen te beschermen.

Bedrijven zijn vaak het doelwit van cybercriminelen die op zoek zijn naar gevoelige informatie, financiële gegevens of bedrijfsgeheimen. De cybersecurity month is een belangrijk moment om uw medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen te leren hoe ze zichzelf en uw bedrijf kunnen beschermen tegen online bedreigingen.

Absoluut! Met ons spel creëren we bewustzijn onder de werknemers over de noodzaak van cybersecurity. In het spel komen de groepen allerlei trucjes tegen die hackers inzetten en spelenderwijs leren ze hoe hier mee om te gaan. 

Hiernaast bieden we met het spel ook direct een gave entertainende teambuildingsactiviteit. Het spel wordt gespeeld in kleinere teams en samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen. Deelnemers vinden het hierom ook nog eens leuk om te doen! 

Voor zowel het online als de fysieke versie raden we aan om met minimaal 4 spelers te deelnemen. Wanneer je met een grotere groep wilt spelen kun je dit opsplitsen in teams. We hanteren in het dit geval een groepsgrootte van 4-8 personen per team. Het is een heel leuk idee om deze groepen tegelijk te laten starten (wij coördineren dit) zodat er een gezonde wijze van competitie ontstaat.

Je ontvangt een doos met daarin allerlei puzzels, raadsels en uitdagingen die jij en je team moeten oplossen. Optioneel kan je het spel inclusief spelleiding boeken. Er komt dan een enthousiaste spelbegeleider jullie kant op met de escape boxen. We geven dan een introductie aan de groepen en organiseren een evaluatie na het spel!

Met de Escape Box gaan jullie een race tegen de klok aan – jullie krijgen namelijk exact 60 minuten de tijd om alles uit te spelen. Inhouden kunnen we er niet meer over verklappen! 

Om de Escape Box versie te spelen heb je nodig:

  • Een computer/laptop met een goede internetverbinding en geluid per team.
  • Een Escape Box per team.
  • Voldoende ruimte om met de deelnemers de Escape Box uit te pakken.
  • Indien mogelijk sluit je de computer/laptop aan op een groter scherm zodat iedereen goed mee kan kijken.

In plaats van een echte doos met puzzels krijgen jullie nu alles wat je nodig hebt digitaal aangeleverd door onze spelbegeleiders. Het verhaal en de onderwerpen zijn voor de rest hetzelfde. 

Voor de online versie heb je nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • Een Signal of Teamchat per team.
  • Een VideoCall per team om goed te kunnen overleggen. Deze VideoCall is alleen nodig wanneer de deelnemers zich niet op dezelfde locatie bevinden


Via de Signal of Teamschat kom je in contact met één van onze ervaren en enthousiaste spelbegeleiders. Deze spelbegeleider verstuurd videos, tips, hints en andere leuke opmerkingen in de chat. Hierdoor wordt duidelijk wat er van de deelnemers verwacht wordt. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk!

Het uitje duurt maximaal 60 minuten. Met het opstarten en afsluiten kan je ongeveer uitgaan van 75 minuten.

Voor dit spel heb je geen specifieke voorkennis nodig. Als je weet hoe je kan mailen ben je er al! Overige computergerelateerde begrippen en handelingen worden uitgelegd.

Uiteraard! We hebben sommige puzzels iets om moeten gooien om ervoor te zorgen dat het online uitvoerbaar was, maar het is zeker net zo tof geworden en ideaal als activiteit voor de cybersecurity month.

Jazeker! We hebben tijdens de ontwikkeling van dit spel nauw samengewerkt met cybersecurity organisaties en aan de hand van hun feedback hebben we Take Back Control steeds verbeterd. Zij zijn enthousiast, en wij ook! Wel zullen veel onderwerpen je bekend voorkomen, waardoor het wat makkelijker voor je zal zijn.

Wanneer er behoefte is aan een volledige cybersecurity training dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een totaal pakket aan ism cyberexperts. Ons spel is dan een onderdeel van de training. Vraag naar de mogelijkheden!

Deze escape room is geschikt voor organisaties die tijdens de cybersecurity month het belang van cybersecurity willen benadrukken. Het spel is interessant voor elke medewerken van jong tot oud. We vinden het belangrijk dat iedereen bewuster wordt van cybergevaren – dus ook jong volwassene en senioren. 

Maar niet alleen voor organisaties is het een tof spel. Het spel wordt ook net enthousiasme ontvangen door vriendengroepen en familie’s. 

Bekijk de trailer
online escape ROOm of escape box
Welke cybersecurity month activiteit spreekt jou het meeste aan?
Escape box
Vanaf € 120 per groep
Online escape game
€ 9,75 per persoon

reviews over de cybersecurity awarereness training

DEZE ORGANISATIES GINGEN VOOR EEN TOFFE TRAINING EN BELEVING.
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
COLIN Voetee
Lees verder
Het was erg geslaagd! Super tof dat we het spel hebben gespeeld. Het zit echt goed in elkaar, nogmaals de complimenten.
LeadLogic digital agency
LeadLogic digital agency
Gerrianne Korlaar-Schaap
Lees verder
We hebben onze medewerkers dankzij deze cybersecurity awareness training-beleving nog bewuster gemaakt van de risico's die er vandaag de dag zijn. Ik kan het zeker aanbevelen!
Draad Internetprojecten
Draad Internetprojecten
Bart Nieuwenweg
Lees verder
Ja, we zijn ons nu bewuster van cybersecurity-risico's. Maar het was vooral een hele leuke teamactiviteit. Spannend tot de laatste minuut!
Previous
Volgende
Offerte aanvragen

cybersecurity awareness month activiteit, in samenwerking met:

Een impressie: