cybersecurity training?

Doe een cybersecurity escape room
"Het beste van twee werelden: een teambuildingactiviteit en cybersecurity awareness training in één."
Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Cyberaanvallen, phishing mails en hacking; termen die steeds beruchter worden binnen organisaties. De dreiging is reëler dan ooit, en de gevolgen kunnen verstrekkend zijn.

In plaats van je team te laten indommelen bij eindeloze slides, dagen we ze uit met een interactieve, spannende escape box: Take Back Control.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om een compleet trainingspakket af te nemen. In dit pakket zal een ervaren cybersecurity expert van Tosch Automatisering & Security een boeiende presentatie verzorgen rondom essentiële onderwerpen zoals e-mail veiligheid, hacken, social engineering en data. Deze aanvullende training geeft je team diepgaande inzichten en praktische tips om zich effectief te beschermen tegen de steeds geavanceerdere cyberdreigingen.
Samen met ‘Take Back Control’ en de expertise van onze cybersecurity professional ben je goed op weg om de cyberveiligheid van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om dit complete pakket te verkennen en de eerste stap te zetten naar een veiligere digitale werkomgeving.

Cybersecurity Escape Room Hacker
Veelgestelde vragen

Absoluut! Met ons spel creëren we bewustzijn onder de werknemers over de noodzaak van cybersecurity. In het spel komen de groepen allerlei trucjes tegen die hackers inzetten en spelenderwijs leren ze hoe hier mee om te gaan. 

Hiernaast bieden we met het spel ook direct een gave entertainende teambuildingsactiviteit. Het spel wordt gespeeld in kleinere teams en samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen. Deelnemers vinden het hierom ook nog eens leuk om te doen! 

Voor zowel het online als de fysieke versie raden we aan om met minimaal 4 spelers te deelnemen. Wanneer je met een grotere groep wilt spelen kun je dit opsplitsen in teams. We hanteren in het dit geval een groepsgrootte van 4-8 personen per team. Het is een heel leuk idee om deze groepen tegelijk te laten starten (wij coördineren dit) zodat er een gezonde wijze van competitie ontstaat.

Je ontvangt een doos met daarin allerlei puzzels, raadsels en uitdagingen die jij en je team moeten oplossen. Optioneel kan je het spel inclusief spelleiding boeken. Er komt dan een enthousiaste spelbegeleider jullie kant op met de escape boxen. We geven dan een introductie aan de groepen en organiseren een evaluatie na het spel!

Met de Escape Box gaan jullie een race tegen de klok aan – jullie krijgen namelijk exact 60 minuten de tijd om alles uit te spelen. Inhouden kunnen we er niet meer over verklappen! 

Om de Escape Box versie te spelen heb je nodig:

  • Een computer/laptop met een goede internetverbinding en geluid per team.
  • Een Escape Box per team.
  • Voldoende ruimte om met de deelnemers de Escape Box uit te pakken.
  • Indien mogelijk sluit je de computer/laptop aan op een groter scherm zodat iedereen goed mee kan kijken.

In plaats van een echte doos met puzzels krijgen jullie nu alles wat je nodig hebt digitaal aangeleverd door onze spelbegeleiders. Het verhaal en de onderwerpen zijn voor de rest hetzelfde. 

Voor de online versie heb je nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • Een Signal of Teamchat per team.
  • Een VideoCall per team om goed te kunnen overleggen. Deze VideoCall is alleen nodig wanneer de deelnemers zich niet op dezelfde locatie bevinden


Via de Signal of Teamschat kom je in contact met één van onze ervaren en enthousiaste spelbegeleiders. Deze spelbegeleider verstuurd videos, tips, hints en andere leuke opmerkingen in de chat. Hierdoor wordt duidelijk wat er van de deelnemers verwacht wordt. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk!

Voor dit spel heb je geen specifieke voorkennis nodig. Als je weet hoe je kan mailen ben je er al! Overige computergerelateerde begrippen en handelingen worden uitgelegd.

Jazeker! We hebben tijdens de ontwikkeling van dit spel nauw samengewerkt met cybersecurity organisaties en aan de hand van hun feedback hebben we Take Back Control steeds verbeterd. Zij zijn enthousiast, en wij ook! Wel zullen veel onderwerpen je bekend voorkomen, waardoor het wat makkelijker voor je zal zijn.

Deze escape room is geschikt voor organisaties die belang hechten aan goede cybersecurity in het bedrijf. Het spel is interessant voor elke medewerken van jong tot oud. We vinden het belangrijk dat iedereen bewuster wordt van cybergevaren – dus ook jong volwassene en senioren. 

Maar niet alleen voor organisaties is het een tof spel. Het spel wordt ook net enthousiasme ontvangen door vriendengroepen en familie’s. 

Na het voltooien van de escape game staat er een fysieke presentatie gepland door een cybersecurity expert van Tosch Automatisering & Security. Tijdens deze sessie krijgen de deelnemers van de Take Back Control box de gelegenheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke onderwerpen die tijdens de presentatie worden behandeld.

Take Back Control is een interactieve spelervaring, waar elke deelnemer zijn aandeel moet leveren. Na de game vertaalt dit zich door naar de presentatie. Deelnemers worden aangemoedigd om vragen te stellen. Dit zorgt voor extra verdieping en stelt werknemers in staat specifieke zorgen of scenario’s te bespreken. 

Ja, we begrijpen het belang van flexibiliteit. Met voorafgaande toestemming kunnen we de presentatie opnemen, zodat deze later beschikbaar is voor interne trainingsdoeleinden.

Bij Tosch Automatisering & Security werken gediplomeerde experts met uitgebreide ervaring op het gebied van cybersecurity. Ze beschikken over relevante certificeringen en hebben praktische kennis van de nieuwste cyberdreigingen en beveiligingsmaatregelen.
Bekijk de trailer
escape box en Cyber security training
De twee mogelijkheden
Escape box
Vanaf € 120 per groep
Cyber security trainingVanaf € 120 per groep

reviews over de cybersecurity awarereness training

DEZE ORGANISATIES GINGEN VOOR EEN TOFFE TRAINING EN BELEVING.
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
CENTRUM VOOR CRIMINALITEITS-PREVENTIE & VEILIGHEID
COLIN Voetee
Lees verder
Het was erg geslaagd! Super tof dat we het spel hebben gespeeld. Het zit echt goed in elkaar, nogmaals de complimenten.
LeadLogic digital agency
LeadLogic digital agency
Gerrianne Korlaar-Schaap
Lees verder
We hebben onze medewerkers dankzij deze cybersecurity awareness training-beleving nog bewuster gemaakt van de risico's die er vandaag de dag zijn. Ik kan het zeker aanbevelen!
Draad Internetprojecten
Draad Internetprojecten
Bart Nieuwenweg
Lees verder
Ja, we zijn ons nu bewuster van cybersecurity-risico's. Maar het was vooral een hele leuke teamactiviteit. Spannend tot de laatste minuut!
Previous
Next
Offerte aanvragen

Deze cybersecurity awareness training is ontwikkeld in samenwerking met:

Een impressie: