DE HOLLANDSE QUIZ

Test je Hollandse kennis en pronk voor eeuwig met de eretitel van QUIZKAMPIOEN!
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Test je Hollandse kennis en pronk voor eeuwig met de eretitel van QUIZKAMPIOEN!
Van bitterbal tot Max Verstappen; van het Mauritshuis tot tulpen; van onze Willem-Alexander tot Kraantje Pappie. Onze eigengemaakte Hollandse quiz heeft voor iedereen wel een onderwerp wat bekend is en vragen waar ze nog nooit eerder over nagedacht hebben. Kies zorgvuldig je teamgenoten en sleep die kampioensbeker binnen!

Wat kun je verwachten?

De Hollandse quiz is vakkundig in elkaar gezet door ons eigen team. Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft en dat alle soorten kennis van pas komen. Daarom hebben we ons best gedaan om de vragen divers en uitdagend te maken. En dat is goed gelukt! Met onze quiz ben je gegarandeerd van plezier en nieuwe kennis over ons kikkerland. Bovendien kun je het competitiegevoel écht naar boven brengen door onze quizbeker erbij te bestellen. Wij zullen ervoor zorgen dat het winnende team wordt vereeuwigd. Een greep uit de rondes die je zult tegenkomen;

  • Herken de BN’er
  • Themarondes die uiteraard alleen maar met Holland te maken hebben
  • Herken het deuntje
  • Verschillende Rad van Fortuin vragen

 

En nog veel meer! Benieuwd geworden naar onze quiz? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

KEnmerken van de hollandse quiz

   Groepsgrootte

20 tot 1000 personen

   Speelduur

Complete spelshow van 1,5 uur (in overleg ook langer mogelijk)

   Prijs

Vanaf 19,50 pp excl. BTW

   Beschikbare talen

Nederlands

€ 19,50
Per persoon, exclusief btw

Veelgestelde vragen over de hollandse quiz

De quiz is al te spelen vanaf 8 deelnemers (2 teams) en is speelbaar tot wel 1000 deelnemers! Hoe jouw gastenlijst er ook uitziet – wij faciliteren de volledige quiz zodat deze voor jouw groep geschikt is.

Wij komen met onze quiz, presentatoren én attributen jullie kant op. Onze quizzen worden altijd persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij of zij zal alles klaarzetten, teams maken en zal jullie vervolgens meenemen in de werkwijze en de spelregels van de quiz! Via ons quizprogramma – waar elk team zich eenvoudig voor kan aanmelden via een smartphone – kunnen de antwoorden doorgeven worden. Dit programma beoordeelt de antwoorden, houdt bij welk team het snelst is en geeft tussentijdse scores. Aan het eind wordt natuurlijk de eindstand berekend en zal de quizmaster de quizkampioenen benoemen!

Deze quiz duurt ongeveer 1,5 uur, maar we hebben voldoende materiaal om het uit te bouwen naar een spelshow van 2,5 uur! Als hier ruimte voor is in het programma dan is dit een absolute aanrader.

Deze quiz is leuk van jong tot oud. We hebben de vragen en de thema’s zo divers mogelijk gehouden, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Heb je deelnemers die geen Nederlands spreken? Dan adviseren wij The Ultimate Pubquiz aan – die ook in het Engelstalig gegeven kan worden!

Je mag altijd een voorkeur uitspreken of een specifieke vraag/thema toevoegen. Onze quiz-ontwikkelaars vinden het namelijk alleen maar leuk om nieuwe vragen te bedenken! Vraag bijvoorbeeld een aparte ronde aan met quizvragen over jullie organisatie, of over de verschillende afdelingen! Onze ontwikkelaars brainstormen graag met je mee.

Zijn jullie er klaar voor?

Organiseer je uitje in 6 stappen

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo Van de Kamp
Theo Van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Maaike Van der Valk
Maaike Van der Valk
Lees verder
Super leuke avond gehad. Helemaal leuk dat wij het hier vanuit Oostenrijk met vrienden in Nederland konden spelen! Zat goed in elkaar het spel. Zeker een aanrader.
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Marina de Jong
Marina de Jong
Lees verder
Erg gezellige middag met vrienden gehad zo in de tweede lockdown. Zaten een paar lastige vragen tussen, maar uiteindelijk heeft team 'De roddeltantes' gewonnen! hahaha

Offerte aanvragen

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Geïnteresseerd geraakt?