De OnlIne Carnavalsquiz

De nr. 1 online activiteit voor jouw Lockdown carnaval

Gemiddelde beoordeling
4.3/5

Ga jij altijd helemaal los met carnaval? Ga je van 1,2 naar drieëntwintig biertjes in een uur? Dan weet je vast alles van het mooiste feest van het jaar! Ga met jouw collega’s, vrienden of familie de strijd aan in de CarnavalsQuiz. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Carnavalssteden, Geschiedenis, Muziek en Logo’s. Vorm met je vrienden, familie of collega’s teams van 4 á 5 personen (het aantal teams is onbeperkt) en ga met elkaar de strijd aan!

Hoe werkt de online CarnavalsQuiz?
Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment worden gespeeld! De quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. In teams van 4 á 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en de punten stromen (als het goed is) binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en begint het nieuwe jaar als de winnaar van de CarnavalsQuiz?

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Zet de gerstenatjes maar vast klaar, daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.

Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken voor groepen tot en met 80 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder.

€ 9,75
Per persoon, inclusief btw

KEnmerken Carnavalsquiz

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per team

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Zoom en menti.com

   Prijs

9,75 pp incl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Voor bedrijven en groepen met meer dan 24 personen
Vanaf 24 personen mogelijk op ieder tijdstip, neem contact op voor de mogelijkheden
Voor vrienden, families en collega's tot 24 personen
Maandag
20:00 uur
Dinsdag
20:00 uur
Woensdag
20:00 uur
Donderdag
20:00 uur
Vrijdag
20:30 uur
Zaterdag
20:30 uur
Zondag
15:00 uur
20:00 uur

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Onze online pubquiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

     1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
     2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz met jullie delen. 
     3. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de                         SocialQuiz in zoom.
     4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!
     5. Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!  

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen. 

Het is ook mogelijk om de socialquiz te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’s en Logo’s.

De socialquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Zijn jullie er klaar voor?