de online Nieuwjaarsquiz

gegarandeerd de gezelligste nieuwjaarsborrel!

Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling
4.2/5

De combinatie van nieuwjaar vieren en kennis delen zorgt voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel en met deze reden hebben wij de Online NieuwjaarQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: AlgemeenBezienswaardigheden, feit/Fabel, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden, familie of collega’s teams van 4 á 5 personen (het aantal teams is onbeperkt) en ga met elkaar de strijd aan!

Hoe werkt de online NieuwjaarsQuiz?
Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment worden gespeeld! De quiz is beschikbaar in het Nederlands. In teams van 4 á 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en de punten stromen (als het goed is) binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en begint het nieuwe jaar als de winnaar van de NieuwjaarsQuiz?

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Zet de oliebollen klaar, daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.

Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken of een offerte aanvragen, dan helpen we jullie direct verder. 

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken nieuwjaarsquiz:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per team

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Zoom en menti.com

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel