De Online SocialQuiz

De essentie van kennis om het te gebruiken

Gemiddelde beoordeling
4.3/5

Werkwijze van de online SocialQuiz
De Online SocialQuiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan op ieder moment worden gespeeld! Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s. Er is een spelbegeleider van ons aanwezig die de antwoorden van alle teams zal beoordelen, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. Er zal door middel van Zoom verbinding worden gemaakt met de spelbegeleider. Als er in teams gespeeld wordt raden we aan om met je team een WhatsApp groep/chat op te starten om onderling te kunnen communiceren. De antwoorden kunnen doorgegeven worden met menti.com. Deze komen dan bij de spelbegeleider terecht en (als het goed is) stromen de punten binnen!

Treant code
Tof wanneer je met de Treant code een boeking wilt maken voor de SocialQuiz!  Het is de bedoeling dat je samen met een groep collega’s of vrijwilligers het spel gaat spelen. Met de Treant code kan elke werknemer of vrijwilliger eenmaal een online activiteit spelen. Één persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers kan een boeking maken voor de zijn of haar groep via ‘direct reserveren’. Indien mogelijk, maak dan een reservering met je werk e-mailadres. 
 
Aantal deelnemers
Voor een optimale beleving raden we bij dit spel aan om voor minimaal 8 deelnemers te boeken. Je kunt dan tijdens de quiz 2 teams van 4 personen vormen en de competitie aangaan. Overigens kun je er ook voor kiezen om individueel de antwoorden door te geven. Het minimale aantal deelnemers om de quiz te spelen is 6 personen. 

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

Kenmerken van de online SocialQuiz:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per team

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Zoom en menti.com

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan binnen Treant de competitie aan. Elk team dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:


Zet ‘m op!

Reserveer 'De Socialquiz'

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Reserveer hier de door jullie gewenste tijd voor de SocialQuiz met de Treant code. Het is de bedoeling dat 1 persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers de boeking maakt voor de hele groep. Mocht het niet mogelijk zijn voor jullie gewenste tijd te boeken neem dan contact op met ons planningsteam via: info@leisureteam.nl of bel naar 0332475157

 

Zo werkt het boeken:
1. Kies een tijd
2. Scroll helemaal naar beneden
3. Maak de reservering af
4. Vul de Treant code in bij: ‘Cadeaukaart of kortingscode invoeren’
5. Via de mail ontvang je de instructies van het spel
6. Jullie tijd is gereserveerd!

Veelgestelde vragen over de online SocialQuiz

Onze online pub quiz wordt persoonlijk begeleid door een spelbegeleider. Hij zal jullie welkom heten in de Zoom call en de instructies geven. Ook is de spelbegeleider gedurende de quiz bereikbaar voor eventuele vragen en/of opmerkingen. 

We nemen het puntsgewijs nog even met jullie door: 

1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
2. Je ontvangt een link naar een Zoom call (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz met jullie delen. 
3. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de SocialQuiz in zoom.
4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!
5. Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!  

Goede vraag! Je kunt de quiz met tot wel 100 personen spelen in 1 Zoom call. 

Voor een optimale beleving raden we aan om voor minimaal 8 deelnemers te boeken. Je kunt dan tijdens de quiz 2 teams van 4 personen vormen en de competitie aangaan.  Je kunt er ook voor kiezen om de antwoorden individueel door te geven.

Dit spel is echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’s en Logo’s.

De socialquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!