Crazy 30 - FOR KIDS!

 ‘Het leukste digitale kinderverjaardag voor kids’

Gemiddelde beoordeling
4.2/5

Verdienen jouw kids het ook om eens even lekker gek te doen? Dan is dit spel voor jullie perféct! Geef kinderen een geweldig digitale kinderverjaardag cadeau en laat ze even helemaal los gaan met onze CRAZY 30 – FOR KIDS, dé digitale kinderverjaardag!

Het is een interactief en hilarisch spel waarbij we kinderen de gelegenheid geven de vervelende lockdown even te doen vergeten. Een uur fun is waar we naar streven, maar voor de echte fanatieke kids is het natuurlijk ook een toffe uitdaging om zoveel mogelijk van de 30 punten te gaan verdienen! Dus zoek jij een leuk en origineel spel voor een digitale kinderverjaardag? Dan is de CRAZY 30 – FOR KIDS perfect voor jou!

Hoe werkt het digitale kinderverjaardag CRAZY 30 – FOR KIDS?
– We adviseren om een groepje te vormen van minimaal 4 kinderen tot maximaal 10. 
– Samen zal het groepje de 30 toffe opdrachten proberen uit te voeren.
– Deze opdrachten ontvangen jullie van 1 van onze enthousiaste spelbegeleiders via WhatsApp.
– Je kunt een WhatsApp groep starten met de kinderen die dit eventueel al hebben óf je opent
WhatsApp for web zodat de kinderen achter de computer/laptop kunnen meekijken naar alle opdrachten die de spelbegeleider naar jou stuurt.  

Er zijn in totaal 4 thema’s: de kleding ronde, de talentenronde, de van-alles-en-nog-wat ronde en de muziekronde! Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met bijbehorende opdrachten. De kinderen kunnen de opdrachten verdelen en met veel lol gaan uitvoeren. Door het maken van een foto of een filmpje kunnen ze de spelbegeleider laten zien welke opdrachten zij allemaal uitvoeren.

Mochten de kinderen tijdens de digitale kinderverjaardag niet allemaal bij elkaar in hetzelfde huis zijn, dan kan het ook op afstand alsnog samen gespeeld worden. Je kunt dit doen door het opzetten van een VideoCall tussen de verschillende huishouden. Op deze manier kunnen de kinderen dan alsnog samen spelen!

Hoe meer zielen..
Het spel kan natuurlijk ook met meer dan 10 kinderen tegelijk gespeeld worden. Het spel is ook te spelen als digitale kinderverjaardag of als klassenfeestje. Ze kunnen zich dan opsplitsen in teams, zodat het overzichtelijk blijft en iedereen toch mee kan doen. 

Reserveren
Je betaalt een vaste prijs van €39,- euro per groep kids, maximaal 10 per groep. Je kunt zelf voor maximaal 3 groepen via onderstaande knop direct reserveren.

€39,-
PER spel, INCLUSIEF BTW
Logo_Crazy30_Kids

Kenmerken crazy 30 - FOR KIDS!

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

4-10 kids

   Speelduur

60 minuten

   Software

Whatsapp

   Prijs

39 per spel incl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands 

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

REVIEWS

ZIJ GINGEN JE VOOR
Michelle Jansen
Michelle Jansen
Lees verder
Heel leuk en goed in elkaar gezet spel, en echt ideaal voor met de kinderen! Ze hadden de grootse lol en in deze tijd missen we dat nog wel eens. Bedankt!
Laura van den Akker
Laura van den Akker
Lees verder
Ontzettend leuk spel! Het was even zoeken met WhatsApp maar toen we in contact kwamen met de spelbegeleider ging het helemaal los. Heel fijn om de kinderen samen nog iets leuks te kunnen laten doen.
Carola van den Hoorn
Carola van den Hoorn
Lees verder
Dat was een feest! In totaal met 12 kinderen gespeeld over 2 huishoudens. Veel chaos maar vooral heel veel lol. Zeker aan te raden!
Wendy Mouw
Wendy Mouw
Lees verder
De kinderen praten er dagen later nog steeds over dus dat lijkt mij wel een review waard.. Hele leuke opdrachten die ook voor jonge kinderen te doen zijn. Het uur vloog voorbij!
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

Onze CRAZY 30 – FOR KIDS! is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om weer eens iets leuks te kunnen organiseren voor je kinderen!

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

 1. We adviseren om een groepje te vormen van minimaal 4 kinderen tot maximaal 10.
 2. Je kunt een WhatsApp groep starten met de kinderen die dit eventueel al hebben óf je opent WhatsApp for web zodat de kinderen achter de computer/laptop kunnen meekijken naar alle opdrachten die de spelbegeleider naar jou stuurt.  
 3. Conform latere instructies kom je in contact met 1 van onze enthousiaste spelbegeleiders.
 4. Start een VideoCall wanneer de kinderen niet allemaal in hetzelfde huis zijn.
 5. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten via WhatsApp. 
 6. In totaal zijn er 4 thema’s en 30 opdrachten. Voor elke opdracht kunnen de kinderen 1 punt verdienen. 
 7. De kinderen kunnen samen een foto of filmpje maken en deze via WhatsApp met de spelbegeleider delen.  Wij begeleiden het spel actief om zo een leuke tijd te hebben samen. met de kids. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! 

Bij dit spel is het aan te raden om een volwassene mee te laten spelen/denken mochten de kinderen er niet uitkomen.

Het doel van het spel is om kinderen corona even te doen vergeten. Geef je kinderen een geweldig speeluur en laat ze even helemaal los gaan met onze CRAZY 30 – FOR KIDS!

We begrijpen goed dat je graag een aantal voorbeelden van opdrachten wilt inzien voordat je besluit dit spel af te nemen. Dat kan natuurlijk!

Hierbij een aantal willekeurige opdrachten:

 • Maak bij jezelf een rok of jurk van wc papier
 • Loop 10 meter met een ei op een lepel
 • Stuur allemaal je meest CRAZY SELFIE!
 • Verzamel samen 5 gele dingen
 • Dans samen op jullie favo dansmuziek!

En ga zo maar door.. Veel plezier!!

 

Het spel duurt ongeveer een uur. In totaal zijn er 4 verschillende thema’s. Iedere 15 minuten wordt er een nieuw thema gedeeld. 

Goede vraag! Met zoveel kids als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 4-10 kinderen per groep te spelen. Zo heeft ieder kind voldoende inbreng en blijft het spel enigszins overzichtelijk. Wij kennen verder geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 3 groepen. 

Het is ook mogelijk om deze crazy 30 te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor grotere groepen familie/vrienden.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Dit is ontzettend leuk spel voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.

Mocht een groep kinderen het spel spelen die allemaal 12 jaar of ouder zijn, dan kun je ons dit telefonisch of via de mail laten weten nadat je geboekt hebt. Dan zorgen wij ervoor dat de 12 plus editie van het spel gespeeld gaat worden.  

We adviseren om als ouder beschikbaar te zijn mochten de kinderen hulp nodig hebben tijdens het spel. 

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Zijn jullie er klaar voor?

€39,-