Escape room voor thuis

Altijd inclusief persoonlijke begeleider

Een Escape Room voor thuis is de absolute onbetwiste nummer 1 online game. Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Met dit spel zit je veilig online én op afstand, maar met hartslag van een echte escape room! Samen los online puzzels & raadsels op en met een VideoCall aan lijkt het soms even alsof je weer bij elkaar zit.

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde escape room voor thuis van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Gem. beoordeling
4.6/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1.

Gem. beoordeling
4.6/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Ben jij op zoek naar een toffe escape room waarbij je een bepaald doel voor ogen hebt? Een spel dat strategische inzichten bij de deelnemers teweeg zal brengen? Dan ben je met een escape room op maat, op de juiste plek! Een spel waarmee je tegelijkertijd  de deelnemers ook veel plezier geeft en dat tot verbinding zal zorgen. Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Wat houdt een escape room voor thuis in?

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Escape Room voor thuis! Maar wat houdt een Escape Room voor thuis in? Het spel is gemaakt om thuis en op afstand van elkaar te kunnen spelen. Je kan samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aangaan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel te ontrafelen! Een Escape Room voor thuis is nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan aan 1 van onze escape rooms voor thuis. Ben jij de volgende?!

Hoe werkt een escape room voor thuis?

Hele goede vraag! Onze escape rooms voor thuis zijn te spelen in een WhatsApp groep. Je maakt zelf een team (3 tot 8 personen) en start de app groep op. Hier voeg je 1 van onze betrokken spelbegeleiders aan toe en dan zal het spel door middel van filmpjes, vragen en puzzels beginnen. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen! Om elkaar ook nog te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een VideoCall te starten. Dat maakt de beleving nog toffer. Have fun!