TOFFE GROEPSACTIVITEITEN

In de coronacrisis hebben we met succes SocialSpel.nl opgezet. We hebben 2 jaar lang vele online groepsactiviteiten mogen organiseren. Dit is ons zo goed bevallen dat het ertoe heeft geleid dat wij super enthousiast zijn om deel te blijven nemen in deze positieve en dynamische branche. Dit doen wij o.a. met onderstaande offline groepsactiviteiten.

Een spannende Escape Room organiseren op je eigen locatie? Of liever een event met een groots bedrijfsfeest of leuke workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen? Organiseer het met SocialSpel.nl!

Verbinding

Met onze fysieke groepsuitjes zorgen wij voor fun en teamwork. Zo leer je jouw collega's echt kennen!

Educatie & training

Onze uitjes zijn geschikt voor teambuilding en het trainen van verschillende vaardigheden.

Persoonlijk thema

De fysieke uitjes en evenementen kunnen we volledig op maat voor jullie maken!

Onze offline activiteiten

Escape room op maat

Heb jij een verhaal dat je met je collega’s wilt delen? Een issue dat je spelenderwijs door de deelnemers wil laten oplossen? Wil jij je kennis of de normen en waarden van je bedrijf met deelnemers delen? Dan helpen we jou om dit verhaal te vertellen dmv een Customized Escape Room. 

Event op locatie

Heb je er wel eens over nagedacht om een event op je eigen locatie te organiseren?  Perfecte manier om een belangrijke gebeurtenis te vieren of om alle medewerkers het kantoor eens op een andere manier te laten beleven. Genoeg reden om een tof event op locatie te organiseren!

Serious game

Bezit jij over kennis waar je een bepaalde groep bewust van wilt maken? Of wil jij gedragsverandering onder je collega’s bereiken? Dan hebben wij 1 gouden tip. Ga voor een Serious Game op maat.

Hier doet wij het voor:

Dit zeggen onze klanten

Contact opnemen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄