Contactpersoon bij HBO Drechtsteden

DORIEKE VAN HORSSEN-MEIJER

Contactpersoon Social Spel:
- Julia d'Aulnis
- julia@socialspel.nl

Welkom bij Social Spel

HBO
Drecht-
steden

Ha leuke en lieve studenten van HBO Drechtsteden,

Wat ronden we dit cursusjaar op een ongebruikelijke manier af. Iets wat wij nooit voorzien hadden en jullie vast ook niet. We zijn ontzettend trots op jullie, wat hebben jullie hard gewerkt. Het was niet altijd makkelijk, opdrachten moesten ineens anders, tentamens gingen digitaal en ook de lessen waren niet meer op ons vertrouwde Achterom. Jullie hebben veel veerkracht, flexibiliteit en innovatie laten zien. Wat hebben we genoten van jullie betrokkenheid, de fantastische digitale opdrachten die we langs zagen komen, jullie mooie ideeën om toch als groep actief te zijn met elkaar. Wat hebben jullie goed laten zien dat jullie fantastische toekomstig psychologen zijn. Nogmaals we zijn trots op jullie. 

We missen jullie ook. Eerlijk is eerlijk, ook wij moesten wennen. Niet de gezellige drukte bij de lift, in de Leonardozaal of in de overvolle kantine. Werken met een beeldscherm voor ons is uiteraard een stuk minder leuk dat het staan in jullie groepen. We hadden dan ook het jaar dolgraag fysiek met jullie afgesloten, maar het kan helaas niet.

Om de gezelligheid, de opleidingsspirit en het groepsgevoel van HBO bieden we jullie aan het einde van dit hectische cursus jaar een spannende online escape room aan. Een spel wat je kunt spelen met jouw studie groep (in groepen van maximaal zeven personen) tegen de andere studenten en uiteraard ook docenten van onze opleiding. Kijk snel het bovenstaande filmpje. Het spel kun je spelen tot en met 6 juli 2020. Uiteraard wordt de winnende groep bekend gemaakt en volgt er een beloning!

We zien je graag in het spel en nog liever in het volgend cursusjaar.
Hartelijke groet,
Sander en Dorieke

Het verhaal van de escape game...

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

de snelSTE GROEPEN TOT NU TOE:

64909096 DMFSRN

55 MINUTEN

64099969 – 19:40 – Hoogeb

58 MINUTEN

De speurders

58 MINUTEN

Team Dolphins

62 MINUTEN

BZN

71 MINUTEN
Reserveer een tijd: