Het Hoogeboom Mysterie

Dé interactieve WhatsApp-game
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Het verhaal
Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Treant code
Tof wanneer je met de Treant code een boeking wilt maken voor deze online escape room!  Het is de bedoeling dat je samen met een groep collega’s  of vrijwilligers het spel gaat spelen. Met de Treant code kan elke werknemer of vrijwilliger eenmaal een online activiteit spelen. Één persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers kan een boeking maken voor de zijn of haar groep via ‘direct reserveren’. Indien mogelijk, maak dan een reservering met je werk e-mailadres. 
 
Aantal deelnemers
Voor een optimale beleving raden we bij dit spel aan om in groepen van 6 tot 8 te spelen. Het minimale aantal deelnemers om het spel te spelen is 4 personen. Maximaal kun je voor een team van 12 deelnemers boeken. Mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan even contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 

Bekijk hierboven de trailer

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

Kenmerken Online Escape Room:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

4-12 personen 

   Speelduur

50-70 minuten

   Software

WhatsApp en Videocall-software

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan binnen Treant de competitie aan. Elk team dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:


Zet ‘m op!

Reserveer 'Het Hoogeboom Mysterie'

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Reserveer hier de door jullie gewenste tijd voor de Online Escape Room met de Treant code. Het is de bedoeling dat 1 persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers de boeking maakt voor de hele groep. Mocht het niet mogelijk zijn voor jullie gewenste tijd te boeken of mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 

Zo werkt het boeken:
1. Kies een tijd
2. Scroll helemaal naar beneden
3. Maak de reservering af
4. Vul de Treant code in bij: ‘Cadeaukaart of kortingscode invoeren’
5. Via de mail ontvang je de instructies van het spel
6. Jullie tijd is gereserveerd!

Veelgestelde vragen

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

Stappenplan:

  1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
  2. Zet een VideoCall op (bijv. Teams, Skype, Zoom, Hangouts of een soortgelijke app) om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
  3. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
  4. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van Hans Dremstijn, de schooldirecteur. Dit telefoonnummer voeg je 10 minuten voor aanvang aan je WhatsApp-groep toe.
  5. De directeur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
  6. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen. Jullie zullen de computer nodig hebben om online te kunnen speuren.

 

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine! ✌

Het spel is te spelen met minimaal 4 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. De beste spelervaring heb je met 6-8 spelers per groep.

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het Hoogeboom College. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. 😉

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Het Hoogeboom Mysterie te kunnen oplossen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop met een goede internet verbinding.
  • WhatsApp, om in contact te komen met Hans Dremstijn. 
  • Een VideoCall verbinding met je teamgenoten.

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

In de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Hans. Dremstijn, de schooldirecteur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

Spannend!

Zeker! De schooldirecteur blijft tijdens het spel bereikbaar en denkt graag met jullie mee. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…