Het hoogeboom mysterie

DÉ INTERACTIEVE WHATSAPP-GAME VOOR TIJDENS DE NIEUWJAARSBORREL!

Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling
4.2/5

Op zoek naar een unieke activiteit voor de nieuwjaarsborrel? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben namelijk dé oplossing om met elkaar iets heel tofs te doen tijdens de nieuwjaarsborrel . Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt.

Het verhaal
Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Hoe meer zielen..
Je kunt dit spel met ontzettend veel mensen spelen. Een grote groep kan onderverdeeld worden in meerdere kleine teams, die tegelijk kunnen spelen. Door onze ervaring met het begeleiden van veel teams tegelijk kunnen wij alle groepen de optimale spelbeleving garanderen. Trek die fles champagne alvast open, en help Hans in zijn speurtocht naar de verloren Pieter!
 
Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken of vraag offerte aan, dan helpen we jullie direct verder.
€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken escaperoom:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

3-8 personen

   Speelduur

50-70 minuten

   Software

Whatsapp

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel