Inkomende mail 3

Ontvangers: de kandidaten
Onderwerp: happy
 

Kandidaat,

Met deze mail ontvang jij de puzzelstukjes van mail 3. Jij bent de enige kandidaat die de onderstaande informatie heeft gekregen. Nog twee andere deelnemers ontvingen ook informatie. Het zou handig kunnen zijn om deze link te delen met de rest van jouw team in de groepsapp, nietwaar? Alleen samen kunnen jullie de puzzels oplossen!

En als jij de mol bent, zou ik dit ook delen. De anderen kunnen immers de link naar deze mail achterhalen en voor je het weet ben je dan ontdekt!

Opdracht
Samen moeten jullie de puzzels oplossen. Wanneer jullie Happy horen weet je dat je er bent!

Communicatie
Houd mij van jullie vorderingen op de hoogte in de groepsapp. Ik wil alles weten, ook als er geen beweging is! Kies aan het begin een CO (communications officer), die mij voedt in de groepsapp. Let op dat de mol niet de CO is!

Belangrijke afbeelding 8831

Overige puzzelstukken:

Mol-euro’s

Jullie kunnen in dit spel maximaal 2500 mol-euro’s verdienen. Gedurende het spel krijgen jullie een aantal keer de mogelijkheid om een hint te kopen. Jullie eindscore is 2500 mol-euro’s min de hints die je koopt, dus wees zuinig, maar ook weer niet té!

De mol
De mol heeft eigen opdrachten waarmee hij of zij geld uit de pot kan spelen. Lukt het jou om de mol te ontmaskeren? Wanneer jij aan het eind het best weet wie de mol was en wat de opdrachten van de mol waren, ben jij de winnaar!

Een advies: coördineer je inspanningen. Denk hardop, verdeel taken en ga niet met zijn allen hetzelfde doen, daar heb je niet genoeg tijd voor, dan wint de mol!

Heel veel plezier en onthoud: trust nobody..
 
Groet,
Rik Rooijhuizen.