Online bierbeleving

Inclusief drie speciaalbiertjes, glas en opener
Inclusief persoonlijke begeleider
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Is je agenda opnieuw leeg omdat je vrienden, familie of collega’s niet meer ziet vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen? Wij hebben de ideale oplossing! In samenwerking met Hert Bier presenteren wij een digitale interactieve bierproeverij inclusief videorondleiding door de brouwerij. Vooraf krijg je drie speciaalbiertjes inclusief speciaalbierglas en bieropener thuisgestuurd, en tijdens de activiteit kun je samen vanuit een videocall proeven, genieten van een leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.

€ 24.00 pp
Inclusief drie biertjes, opener
en Speciaalbierglas
Dé ideale activiteit tijdens de huidige maatregelen!

Bekijk hierboven de trailer

De speeltijden:

Voor bedrijven en groepen met meer dan 24 personen
Vanaf 24 personen mogelijk op ieder tijdstip, neem contact op voor de mogelijkheden
Voor vrienden, families en collega's tot 24 personen
Maandag
20:00 uur
Dinsdag
20:00 uur
Woensdag
20:00 uur
Donderdag
20:00 uur
Vrijdag
20:30 uur
Zaterdag
20:30 uur
Zondag
15:00 uur
20:00 uur

rEVIEWS

Zij gINGEN JE VOOR
Jeroen
Jeroen
Lees verder
Echt een aanrader, deze digitale bierproeverij. Informatief en toch ook erg leuk.
Irene
Irene
Lees verder
Heerlijke speciaalbiertjes, leuk om te doen zo met iedereen vanuit de eigen woonkamer. Zo komen we de lockdown wel door! Dank Social spel !
Martijn
Martijn
Lees verder
Wauw, dit was gaaf. Ook als je niet van speciaalbier houdt, erg leuk om te doen.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Je kunt al meedoen vanaf 1 persoon. Bovenin deze pagina zie je het schema met speeltijden. Voor alle gezelschappen tot 24 personen kun je één tijd selecteren en de boeking afronden. Je volgt samen met eventuele andere deelnemers de rondleiding maar hoort of ziet hen niet, en zij jou niet natuurlijk. Wél speel je de bierquiz tegen de andere deelnemers. Wij delen tussenstanden en gebruiken hiervoor de naam die jij tijdens de bierbeleving opgeeft.

Het is ook mogelijk om deze bierproeverij op een eigen tijdstip en volledig exclusief met eigen collega´s, vrienden of familie te spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook 😉)

We hebben drie werkdagen nodig om het bier bij jou of jullie thuis te bezorgen. 

Zodra je een online reservering hebt gedaan, krijg je van ons meteen een formulier om de adressen (of het adres) waar de bierpakketjes naar toe moeten, door te geven. Wij zorgen ervoor dat de biertjes dan op tijd bezorgd worden.

In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’ er klaar voor zit.

Tijdens de rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. 

Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven. 

Proost!

Nee, wij sturen drie bieren op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om een witbier, bockbier en een tripel bier.

Niet zoveel 😄

Wij zorgen vooraf voor de speciaalbiertjes, een glas en opener. Jij hebt alleen toegang tot het internet nodig en een laptop/computer/tablet én smartphone nodig.

Op de laptop/computer/tablet bekijk je de rondleiding en via je smartphone doe je mee aan de bierquiz en beoordeel je de biertjes.

Uiteraard is 18 de minimale leeftijd om mee te kunnen doen.

De kosten per persoon zijn € 24.00 exclusief verzendkosten. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de bierpakketjes op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in Coronatijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?