ONLINE COCTAILWORKSHOP

De feestelijke activiteit IN tijden van lockdown!

Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling
4.5/5

Bijzondere tijden vragen om bijzondere activiteiten, waarbij een online cocktailworkshop absoluut niet mag ontbreken! Alle deelnemers volgen de workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten en samen een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit aan het doen zijn. De cocktailworkshop wordt gegeven vanuit de European Bartender School in Amsterdam die in 2015, 2017 en 2019 de award voor beste barschool ter wereld hebben gewonnen. Wij zetten deze expertise graag in, om bij jullie thuis de lekkerste cocktails te shaken!

 

Wat houdt de online coctailworkshop in?

Alle deelnemers krijgen een cocktailpakket thuisgestuurd met daarin alle ingrediënten en materialen die ze nodig hebben tijdens de cocktailworkshop. De workshop is voor de deelnemers live te volgen via een Video Call.

Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 cocktails gemaakt. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Tussendoor wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktailquiz, een flavour map game en worden er flair tricks gegeven. Ook kunnen meerdere deelnemers mee doen op één adres. De deelnemers krijgen dan 1 pakket per adres met voor elke deelnemer eigen ingrediënten en materialen.

Om er voor te zorgen dat je na de cocktailworkshop nog steeds lekkere cocktails kan maken hebben we er voor gezorgd dat je alle opgestuurde materialen mag houden!

Flairshow (optioneel)
Kosten: € 99,-
Boek een show van voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartenden. Hij zal live een spectaculaire show verzorgen.

€ 49,95
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken van de online coctailworkshop:

   Groepsgrootte

Vanaf 20 personen of vanaf 10 personen tegen speciaal tarief

   Speelduur

90 minuten

   Software

Videocall via Teams, Zoom, Google Meet of ander programma naar keuze en Kahoot

   Prijs

49,95,- ex. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Veel gestelde vragen over de ONLINE COCTAILWORKSHOP:

De online Cocktail Workshop is de feestelijke activiteit in tijden van lockdown! Door middel van een video call wordt onze online Cocktail Workshop begeleid door ervaren Bartenders. Zij zetten graag hun expertise in, om bij jou en je collega’s thuis de lekkerste cocktails te shaken. Een dag voor de activiteit ontvangen jullie een pakket met daarin alle ingrediënten en materialen om in totaal drie cocktails zelf te maken. De cocktails kunnen zowel alcoholhoudend als alcoholvrij gemaakt worden. Naast het maken van de cocktails wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktail quiz, een flavour game en worden er een aantal flair tricks aangeleerd. Natuurlijk mag het leukste van allemaal niet ontbreken… Het proeven van je eigen creaties!

 

Samenvattend werkt de online Cocktail Workshop als volgt:

  • Reserveer bij ons een datum en een tijd
  • Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van tevoren nodig
  • Iedere deelnemers ontvangt thuis een cocktailpakket met alle ingrediënten en materialen om drie cocktails te maken. Alle opgestuurde materialen mag je houden, zodat je na de workshop nog steeds lekkere cocktails kan maken. 
  • Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de Bartender hier inloggen en beginnen met de workshop! 

Cheers! 🥂

Je kunt de cocktail workshop doen vanaf 20 personen tot 500 personen. Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer.

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

De Muziekbingo duurt ongeveer een uur, maar kan ook in 30 minuten gespeeld worden.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!