Online Escape Spel

Altijd inclusief persoonlijke begeleider

De duidelijke nummer 1 online escape room is een Online Escape Spel. Doordat je samen onder tijdsdruk online puzzels & raadsels gaat oplossen en op het web speurt lijkt het soms even alsof je weer echt bij elkaar zit. Dé garantie voor een uur plezier en vele uitdagingen! Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan aan 1 van onze online escape spellen.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape spel, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape spel van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Gem. beoordeling
4.6/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1.

Gem. beoordeling
4.6/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Wat is een online escape spel?

De overduidelijke nummer 1 online game is een Online Escape Spel! Maar wat is een online escape spel precies? Met een online escape spel ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel op te lossen! Niet fysiek in een kamer, maar geheel online en op afstand! Een Online Escape Spel is nét zo spannend en origineel als een echt escape spel. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het internet naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan aan 1 van onze online escape spellen. Probeer jij het ook uit?!

Hoe werkt een online escape spel?

Ha goeie vraag! Al onze online escape spellen vinden plaats in een WhatsApp groep. Je vormt samen een team (van 3 tot 8 personen) en start de WhatsAppgroep op. Hier voeg je 1 van onze spelbegeleiders aan toe en zal het spel door middel van hun instructies van start gaan. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Om elkaar ook te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een VideoCall naar keuze te starten. Dat maakt de beleving nog leuker. Veel plezier!