Escape de Mol

Online Escape Game

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Teamwork, overtuiging, tijdsdruk en 1 mol. Durf jij het aan om samen met jouw vrienden, familie of collega’s dit spel vol leugens en wantrouwen aan te gaan? Want vergeet niet: in dit spel kun je eigenlijk niemand meer vertrouwen.. Het doel van het spel is dat jullie ‘samen’ als team er voor gaan zorgen dat bij iedereen ‘HAPPY’ op het beeldscherm verschijnt.. Daar zijn we allemaal wel aan toe. Wat happiness in deze periode! Maar hier denkt de Mol wel anders over.. Om dit te bereiken moeten er binnen 1 uur puzzels en raadsels opgelost worden én codes gekraakt. Maar er is 1 addertje onder het gras: 1 van jullie IS – DE – MOL! Kom jij er achter wie dit is?

Treant code
Tof wanneer je met de Treant code een boeking wilt maken voor de Escape de Mol!  Het is de bedoeling dat je samen met een groep collega’s  of vrijwilligers het spel gaat spelen. Met de Treant code kan elke werknemer of vrijwilliger eenmaal een online activiteit spelen. Één persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers kan een boeking maken voor de zijn of haar groep via ‘direct reserveren’. Indien mogelijk, maak dan een reservering met je werk e-mailadres.
 
Aantal deelnemers
Voor een optimale beleving raden we bij dit spel aan om in groepen van 6 tot 11 personen te spelen. Het minimale aantal deelnemers om het spel te spelen is 5 personen. Maximaal kun je voor een team van 12 deelnemers boeken. Mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan even contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 
Video afspelen

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan binnen Treant de competitie aan. Elk team dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:


Zet ‘m op!

Reserveer 'Escape de Mol'

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Reserveer hier de door jullie gewenste tijd voor Escape de Mol met de Treant code. Het is de bedoeling dat 1 persoon uit een gevormde groep collega’s of vrijwilligers de boeking maakt voor de hele groep. Mocht het niet mogelijk zijn voor jullie gewenste tijd te boeken of mocht je het spel willen starten met meer dan 12 deelnemers op hetzelfde moment, neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl. Dan helpen we je graag verder! 

Zo werkt het boeken:
1. Kies een tijd
2. Scroll helemaal naar beneden
3. Maak de reservering af
4. Vul de Treant code in bij: ‘Cadeaukaart of kortingscode invoeren’
5. Via de mail ontvang je de instructies van het spel
6. Jullie tijd is gereserveerd!

Veelgestelde vragen

Escape de Mol is het online escape spel waarbij de interactie tussen de deelnemers spannend en ontzettend grappig tegelijk is.  Via WhatsApp ontvangen een aantal deelnemers puzzelstukjes om de teamopdracht binnen het uur te kunnen voltooien.

Stappenplan

  1. Via de mail ontvang je de instructies en een formulier voor het aanleveren van de telefoonnummers van alle deelnemers
  2. Wanneer wij de telefoonnummers ontvangen, ontvangt één van jullie, door ons speciaal geselecteerd de mol-instructies via een WhatsApp bericht. Zo kan hij of zij zich goed voorbereiden en weten wij zeker dat deze goed ontvangen worden. 
  3. Met je groep start je een VideoCall. Je kiest zelf de software die je hiervoor gebruikt. Wij nemen geen deel aan de VideoCall.
  4. Je start een WhatsApp groep met je teamleden en voegt de Escape de Mol operator, conform latere instructies, toe aan de WhatsApp groep
  5. Het spel start d.m.v. onze instructies en tijdens het spel begeleiden wij actief in de WhatsApp groep d.m.v. tips, hints, vragen en andere leuke opmerkingen. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk!
  6. Tijdens het spel moet er gezamenlijk een teamopdracht voltooid worden binnen 1 uur. Met natuurlijk 1 addertje onder het gras: er is 1 mol. Kan de groep na het uur ontrafelen wie deze mol is?
  7. Redden jullie het binnen het uur?? En weet jij na het spelen de mol te ontrafelen?

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens de lockdown! ✌

Het spel is te spelen met minimaal 5 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een VideoCall kunnen jullie op afstand de uitdaging aan gaan. De beste spelervaring heb je met 8 tot 10 spelers per groep. 

Tijdens het spel heb je contact met de mol operator. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen en hints in de WhatsApp groep. De afspraken bij de mol operators moeten we natuurlijk goed plannen.

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Escape de Mol te kunnen oplossen heb je het volgende nodig:

  • een computer/laptop met een goede internet verbinding
  • een VideoCall verbinding (kan ook via de webbrowser)
  • een telefoon met WhatsApp (tijdens het spel bevelen we het gebruik van web.whatsapp.com op de computer/laptop aan)

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot compleet zijn in zowel de VideoCall als in de WhatsApp groep.

Bij aanvang van het spel ontvangt 3 deelnemers per WhatsApp bericht een hint met puzzelstukjes en instructies. Deze zul je absoluut nodig hebben..  De mol operator start het spel met jullie op in de WhatsApp groep. 

Spannend!

Zeker! De mol operator blijft tijdens het spel bereikbaar in de WhatsApp groep en kan, als de Mol het jullie echt moeilijk maakt, hints geven in de chat. Let op: dit zal jullie wel Moleuro’s kosten!