Online moederdag

Ben je op zoek naar een origineel online Moederdag activiteit die je wél kunt uitvoeren en waarbij je je nog steeds aan alle corona maatregelen houdt? Met een online spel vier je Moederdag op afstand!

ONLINE Moederdag op SocialSpel

Op 9 mei is het zover, dan is het weer tijd om alle moeders (en alle anderen die deze rol op zich hebben genomen) in het zonnetje te zetten. Helaas wordt het dit jaar wederom een ander soort Moederdag dan we gewend zijn door het coronavirus. Maar dat betekent niet dat jij je moeder helemaal niet kunt verrassen. 

Verras je moeder dit jaar met een origineel én Corona-proof online Moederdag activiteit! Met een online spel vier je Moederdag op afstand. Onze online spellen bieden dé garantie voor een geslaagde Moederdag met een uur plezier en vele uitdagingen. Én de spellen zijn goed te combineren met een hapje en drankje.

Jouw online Moederdag spel is zo geregeld. Boek snel 1 van onze onderstaande online spellen!

Wil je met meer dan 20 personen een online activiteit gaan doen? Vraag dan onderstaand een offerte aan. Dan helpen we je graag verder!

Wil je liever dat je moeder zelf beslist welk online Moederdag spel jullie gaan doen, maar wil je haar toch vast een cadeau geven? Geef haar dan een online experience cadeau met onze cadeaubonnen!

Het leukste cadeau
op afstand!

Onze ONLINE moederdag spellen

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Uit je comfort zone
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Nu ook: De Wintersport Game zodat we dit seizoen niet volledig over hoeven te slaan.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1. 

Dit zeggen eerdere spelers:

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

Om jullie online Moederdag spel echt compleet te maken is het mogelijk om jouw moeder of gelijk alle deelnemers te verrassen met één van onze heerlijke pakketten! Alle pakketten worden met zorg verpakt en bij iedereen thuisbezorgd. Ideaal in deze tijden! Voor een persoonlijke touch kunnen jullie ons een begeleidende brief toesturen, dan voegen wij deze voor een klein bedrag aan het pakket toe. 

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diëten en allergieën. Laat het ons weten samen met de adressen en wij verzorgen de rest.

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online Moederdag activiteiten. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

085 0608747

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.