Online spel voor introductie week

Al 45+ scholen kozen voor SocialSpel

De jaarlijkse introductieweek staat weer voor de deur. Vele studenten beginnen aan een nieuwe opleiding en kijken al maanden uit naar het programma voor de introductie week. Welke activiteiten staan er dit jaar op de agenda? Waar normaal alle nieuwe studenten elkaar live gaan ontmoeten, zal dit in 2020 online plaatsvinden. Maar hoe organiseer je online een leuke kennismaking of ontgroening?

CRAZY 88 STADSEDITIE

De Crazy 88 Stadseditie is een citygame vol hilarische uitdagingen wat te spelen is in je eigen stad. Ideaal voor nieuwe studenten om de stad te leren kennen! Vorm een team van 3 – 6 personen en zorg dat je zoveel mogelijk punten binnensleept door de meeste opdrachten uit te voeren. Stap uit die comfort zone en ga voor de winst!

CRAZY 88 SPELBOX

Maak kennis met onze Crazy 88 Spelbox; het ultieme spel om de studenten uit je comfort zone te halen. In deze grensverleggende race tegen de klok neem je het op tegen je collega’s, vrienden of familie om te strijden voor de hoogte score. Voer het allerbeste, het allersnelste of het aller-origineelst de opdrachten uit en verdien de meeste punten van iedereen! Sleept jouw team alle 88 punten binnen?

The Ultimate Pubquiz

Dit is niet zomaar een quiz, maar dé quiz voor de allesweters, de mensen die hun geheugen vol hebben zitten met nutteloze feitjes en iedereen daar tussenin! Weet jij wanneer het eerstvolgende schrikkeljaar is? Of kan jij goed twee gecombineerde logo’s herkennen?  Waar het talent van de studenten ook ligt; we weten zeker dat het van pas komt tijdens The Ultimate Pubquiz.

Take Back Control

Om te voorkomen dat de studenten naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet turen hebben we er een speciale cybersecurity escape room voor ontwikkeld. Ons spel ‘Take Back Control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Geef jouw studenten het belang van een goede cyberveiligheid mee en werk aan bewustwording tijdens een spannend en leerzaam spel.

Het Hoogeboom Mysterie

Onze meest gespeelde en best beoordeelde online escape room is nog altijd Het Hoogeboom Mysterie! Een interactieve game die de studenten spelen vanuit een WhatsApp-groep. Het maakt niet uit of de studenten bij elkaar op dezelfde locatie zijn of op afstand van elkaar spelen. De ultieme online escaperoom!

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord!
 
julia@leisureteam.nl
06 22820987
033 2475157

Studenten van de volgende instellingen doen al mee:

Dit is "CRAZY 88"

3 Edities: citygame, spelbox en ONLINE
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

In onze Crazy 88 games is er maar één missie; sleep alle 88 punten binnen. Hoe doe je dat? Door met jouw teamgenoten te strijden om de meest bizarre opdrachten uit te voeren. Onze game designers hebben een gebalanceerde selectie gemaakt van de meest uiteenlopende taken. Van knotsgekke opdrachten naar hilarische uitdagingen en van knullige tijdrovers naar genânte situaties. Er is geen ruimte voor schaamte en geen tijd voor twijfel – om de Crazy 88 kampioen te worden zul je moeten strijden! LET’S GO!

Dit zeggen eerdere spelers van onze online escape room

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord!
 
julia@leisureteam.nl
06 22820987
033 2475157

Veelgestelde vragen over onze introductie-activiteit

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Je speelt het spel in teams van 6-8 personen 
  1. Met jouw team neem je deel aan een videogesprek om optimaal te kunnen overleggen.Je kiest zelf de software voor het videogesprek, wij nemen hier niet aan deel. 
  1. Je maakt een WhatsApp groep aan voor jouw team. Volgens onze instructies, voeg je de schooldirecteur, Hans Dremstijn10 minuten voor aanvang van het spel toe aan deze groep. 
  1. Het spel start d.m.v. video’s en opdrachten van onze spelbegeleiders, in de rol van Hans Dremstijn. Wij begeleiden het spel actief, geven tips&hints, stellen vragen en zorgen dat alle groepen, ongeacht het niveau, een leuke tijd hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! Op afstand toch een leuk uur vermaak met collega’s!

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Het Mysterie van Het Hoogeboom College gaat over directeur Hans Dremstijn die zijn ICT Manager, Pieter de Roon kwijt is. Pieter moet zorgen dat de docenten online lessen kunnen geven en zonder hem gaat dit niet lukken. Vind jij Pieter binnen 60 minuten terug?

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Het doel is om het Hoogeboom Mysterie binnen 60 minuten op te lossen. De gemiddelde ‘oplostijd’ bedraagt 51 minuten.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Met hoeveel personen of groepen kan ik het spel spelen? Goede vraag! Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 6-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen.

Goede vraag! Met zoveel collega’s als je wil!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 6-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen.

Het is mogelijk om álle groepen gelijktijdig te starten, maar via een eigen kalender is het ook mogelijk dat alle groepen op een eigen moment 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.