WELKOM GEZINNEN!

Hierbij bieden we jullie drie verschillende mogelijkheden aan voor een online gezinsuitje! Boek je binnenkort een uitje met je familie?

Namens Pleegzorg.nl biedt Social Spel alle gezinnen een gezinsactiviteit aan! 

Met de Pleegzorg code op je uitnodiging kunnen jullie een keuze maken uit de 3 onderstaande spellen. Per spel is er aangegeven voor welke leeftijdcatergorie deze bedoelt is.

Met je gezin vorm je een groep en één persoon van de groep maakt via de website een boeking op de door jullie gekozen datum en tijd. Als niet iedereen uit het gezin mee wilt doen, is het geen probleem als wat vrienden of vriendinnen aanhaken!

Vul bij het e-mailadres (indien mogelijk) je e-mailadres in.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

We helpen je graag verder!

Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Te gekke opdrachten
Gem. beoordeling
4.3/5


Ga samen helemaal los tijdens onze crazy opdrachten! Speel nu de Home Edition, zodat jullie op afstand van elkaar kunnen deelnemen! Leuk voor jong en oud. 

ONLINE ESCAPE GAME
Gem. beoordeling
4.3/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze online escape room vol list en bedrog.

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan de competitie aan. Elk gezin dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:

Zet ‘m op!

Veelgestelde vragen over de Pleegzorg gezinsactiviteiten

Stap 1. Bekijk de spellen bovenaan deze pagina.

Stap 2. Per spel staat aangegeven wat het minimale aantal deelnemers is en het geadviseerde aantal deelnemers (dit kan per spel verschillen).

Stap 3. Vorm een groep met mede zorghelden.

Stap 4. Per groep maakt één persoon de reservering voor het door jullie gekozen spel.

Stap 5. Vul bij het e-mailadres (indien mogelijk) je  e-mailadres in.

Stap 6. Vul bij het maken van de boeking de code in die je hebt ontvangen op de uitnodiging.

Stap 7. Via de mail ontvang je de instructies voor het opstarten van het spel!

Stap 8. Heel veel plezier!

Dit is verschillend per spel. 

Ons advies is om de volgende groepsgrootte voor de spellen aan te houden:

  • Het Hoogeboom Mysterie: 4 tot 8 
  • Crazy 88: 4 tot 8 
  • Follow The Money: 4 tot 8

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Social Spel biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist.  Wij zijn een  interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.