Zet al je kennis in tijdens een uitdagende quiz.

Competitie & Verbinding

Met onze quizzen ben je gegarandeerd van veel plezier. En waar is samenwerking nou meer nodig dan onder tijdsdruk compleet willekeurige vragen beantwoorden om zo een competitie te winnen? Onze quizvragen gaan van geschiedenis tot rekenen tot taal tot hippe weetjes.

Educatie

Al onze quizzen zijn niet je standaard kennisspellen. Onze quizmasters hebben hun best gedaan om de rondes, vragen en invulling zo divers en origineel mogelijk te houden. Zo zitten al onze quizzen vol met grappige feitjes en originele vragen!

Persoonlijk thema

Wij kunnen ook quizzen volledig in een persoonlijk thema creëren. Ideaal wanneer je jouw organisatie/medewerkers/vriendengroep op een speelse manier naar voren wilt laten komen.

Ben jij de feitjeschecker van je collega’s? Noemen ze jou ook wel eens een wandelende encyclopedie? Zoek je een gelegenheid om je uit te sloven met je kennis? Ken jij veel onbelangrijke weetjes waarvan je denkt dat je er nooit iets aan gaat hebben? Say no more! Trommel je vrienden/familie/collega’s op en ga onderling de strijd met elkaar aan om voor ééns en altijd te bewijzen wie de quizkampioenen zijn. Waar wacht je nog op?!

The ultimate pubquiz

Gem. beoordeling
4.6/5

Een ontzettende interactieve en dynamische quiz waar iedereen van jouw werk wel zijn steentje in kan bijdragen. Uiteraard komen wij met enthousiaste presentatoren, een geluidsinstallatie en een prijsje voor het winnende team jullie kant op! Daarnaast hebben we ons Rad van Fortuin, waarbij het team wat het dichtste bij het correcte antwoord zit mag draaien aan het rad.

De hollandse quiz

Gem. beoordeling
4.6/5

Van bitterbal tot Max Verstappen; van het Mauritshuis tot tulpen; van onze Willem-Alexander tot Kraantje Pappie. Onze eigengemaakte Hollandse quiz heeft voor iedereen wel een onderwerp wat bekend is en vragen waar ze nog nooit eerder over nagedacht hebben. Kies zorgvuldig je teamgenoten en sleep die kampioensbeker binnen!

Gem. beoordeling
4.6/5

Niet in de gelegenheid om fysiek bij elkaar te zitten maar wél op zoek naar een interactief event? Boek onze online quiz! Onze enthousiaste quizmaster zal door middel van een videogesprek de vragen communiceren en de antwoorden verzamelen via mentimeter. Net zo spannend als een echte quiz, maar dan vanuit je eigen kantoor/woonkamer. 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Waarom socialspel?

Wij hebben de kunst van games organiseren volledig eigen gemaakt en doen niets liever dan jullie een fijne dag bezorgen. We laten de creatievelingen de vrije ruimte, brainstormen regelmatig over nieuwe ideeën en plannen en zitten bovenal boordevol ambitie. Ons streven is niet om zomaar een game te maken, maar om de allerbeste games te maken. Die lat kan niet hoog genoeg en schrapen het onderste uit de kan! En precies dát vind je terug in ons werk. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

HEB JE EEN VRAAG?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

DIT VINDEN ANDEREN VAN ONS​

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄