een ONLINE experience, speciaal voor sInterklaas!

Het leukste cadeau voor sInterklaas!
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Omdat wegens Corona veel evenementen zijn afgelast en de meeste vakanties niet door kunnen gaan hebben wij dé oplossing gevonden om iets tofs te doen! Interactieve spellen die online en vanuit huis uit te spelen zijn!

En het is ook mogelijk om deze online spellen cadeau te geven. Een cadeaubon van Social Spel is zelfs een uitstekend idee voor Sinterklaas.

Het leukste cadeau
tijdens Corona!
Onze spellen

Online Escape Room

Met veel plezier en teamwork moet tijdens dit spel het Mysterie van het Hoogeboom College opgelost worden! Teams van 4 tot 8 personen krijgen een uur de tijd om er achter te komen waar de ICT manager Pieter de Roon zich bevindt en wat er met hem is gebeurd.

Meer info over Online Escape Room ➡

CRAZY 44
Dit spel is een absolute knaller. Tijdens het vele thuiszitten dankzij de corona maatregelen heeft iedereen wel weer zin om eens lekker gek te doen! Breng wat leven in de brouwerij en geef onze CRAZY 44 cadeau!

Meer info over CRAZY 44 ➡

CRAZY 44 Kersteditie
Door het grote succes van CRAZY 44 is er een speciale Kersteditie gemaakt om tijdens de kerst toch een te gek spel te kunnen spelen met vrienden en familie. Vanuit huis worden de gekste opdrachten uitgevoerd. Super leuk om cadeau te doen met de kerst!

Meer info over CRAZY 44 Kersteditie ➡

De SocialQuiz
Deze online pub quiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden. Met de SocialQuiz zit je altijd goed en kunnen groepjes van 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen. Met deze cadeaubon geef je deze super leuke quiz t.w.v. 2 teams cadeau. Doen!

Meer info over SocialQuiz ➡️

De KerstQuiz

Onze online kerstquiz laat jou je kerst kennis testen, maar ook je algemene kennis. Muziek, geschiedenis, alles komt voorbij. Merry Quizmas!

Meer info over KerstQuiz ➡️

Virtuele Kerstbingo
Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online kerstborrel? Of wil je entertainment voor jouw online kerstfeestje? De Online Kerstbingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!

Meer info over Virtuele Kerstbingo ➡️

Bestel hier direct uw cadeaubONnen:

Na bestelLING ONTVANGT U DE CODE DIRECT IN UW e-MAIL.

Bent u een zakelijke klant?

Wij hebben diverse toffe oplossingen voor bedrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄