Welkom bij SocialSpel.nl!

Op SocialSpel.nl vind je supertoffe games die je vanuit huis, maar wel in groepsverband, kunt spelen.  

Fun gegarandeerd!

Verbinding

Met onze uitjes zorgen wij voor fun en teamwork. Zo leer je jouw vrienden en collega's echt kennen!

Educatie & training

Onze uitjes zijn geschikt voor teambuilding en het trainen van verschillende vaardigheden.

Persoonlijk thema

Onze uitjes op maat kunnen gemaakt worden in een persoonlijk thema. Ideaal voor een nieuwe bedrijfsidentiteit!

Onze mogelijkheden

Uitje op maat

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor je medewerkers? Een online activiteit waar nog lang over nagepraat wordt? Dan ben je met een uitje op maat, op de juiste plek!

Online uitjes

Merk jij ook dat niet alle collega’s elkaar kunnen ontmoeten nu hybride werken de nieuwe norm is geworden? Zet dan onze online uitjes in om iedereen betrokken te houden! 

'offline' activiteiten

YES, we mogen weer! Niets houdt je nog tegen om samen t komen. Vier het met een toffe en unieke groepsactiviteit. Bekijk onze mogelijkheden! 

Meer dan 100.000 tevreden spelers!

Dit zeggen onze klanten

Onze favorieten

SERIOUS GAME

Bezit jij over kennis waar je een bepaalde groep bewust van wilt maken? Of wil jij gedragsverandering onder je collega’s bereiken? Dan hebben wij 1 gouden tip. Ga voor een Serious Game op maat.

ESCAPE DE MOL

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de mol spel.

ESCAPE ROOM OP MAAT

Heb jij een verhaal dat je met je collega’s wilt delen? Een issue dat je spelenderwijs door de deelnemers wil laten oplossen? Dan helpen we jou om dit verhaal te vertellen dmv een Customized Escape Room. 

Contact opnemen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Deze bedrijven gingen je voor