THE ULTIMATE PUBQUIZ

Gaat jouw team ervandoor met de felbegeerde winnaarstitel in The Ultimate Pubquiz?
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Dit is niet zomaar een quiz, maar dé quiz voor de allesweters, de mensen die hun geheugen vol hebben zitten met nutteloze feitjes en iedereen daar tussenin! Weet jij wanneer het eerstvolgende schrikkeljaar is? Of kan jij goed twee gecombineerde logo’s herkennen? Vroeger goed opgelet tijdens Nederlands? Of gewoon heel goed in schattingen doen? Waar jouw talent ook ligt; we weten zeker dat het van pas komt tijdens The Ultimate Pubquiz. In deze ontzettend leuke, interactieve en dynamische quiz kan iedereen zijn steentje bijdragen.

Wat kan je verwachten?

Dit is niet je typische pubquiz. Bewapend met een rad van fortuin, een uniek quizsysteem én enthousiaste presentatoren zetten wij de leukste quizervaring voor je neer. Deze quiz biedt voor iedereen mogelijkheden om zijn of haar kennis te laten shinen, want er zijn veel verschillende thema’s. Zonder al teveel te verklappen hier een tipje van de sluier:

  • Uiteraard typische themarondes met meerkeuzevragen.
  • Een stel open vragen waarbij je via je telefoon een antwoord in moet voeren.
  • Een Guess that tune! ronde met onherkenbare covers van populaire liedjes.
  • Een raad-het-logo-ronde waarbij twee logo’s in elkaar gephotoshopped zijn.
  • Een 50/50 ronde waarbij snel antwoorden beloond wordt met extra punten.

 

Zelf nog toevoegingen? We denken graag outside the box. Zo kunnen we met meegeleverde informatie ook vragen over jullie bedrijf maken! Zo test je echt je medewerkers!

 

Ook volledig in het engels beschikbaar

KEnmerken van the ultimate pubquiz

   Groepsgrootte

20 tot 1000 personen

   Speelduur

60-90 minuten

   Prijs

Vanaf 19,50 pp excl. BTW

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 19,50
Per persoon, exclusief btw

Veelgestelde vragen over The ultimate pubquiz

De quiz is te spelen vanaf 8 deelnemers (2 teams) en tot wel 1000 deelnemers! Hoe kort of lang jouw gastenlijst ook is; wij zorgen voor een passende quiz. Heb je twijfels? Neem vooral even contact op, dan kunnen we bespreken wat er mogelijk is.

En of! We hebben de vragen en de thema’s zo divers mogelijk gehouden, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Heb je deelnemers die geen Nederlands spreken? Geen probleem! Deze quiz kan ook geheel Engelstalig gespeeld worden.  

Met onze quiz komen we met alle benodigdheden jullie kant op! Onze quizzen worden altijd persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij of zij zal jullie na het opbouwen meenemen in de werkwijze en de spelregels van de quiz! Via ons quizprogramma – waar elk team zich eenvoudig voor kan aanmelden via een smartphone – kunnen de antwoorden doorgeven worden. Dit programma beoordeelt de antwoorden, houdt bij welk team het snelst is en geeft tussentijdse scores. Aan het eind wordt natuurlijk de eindstand berekend en zal de quizmaster de quizkampioenen benoemen!

Deze quiz duurt gemiddeld 1,5 uur, maar we hebben voldoende materiaal om het uit te bereiden naar 2 of 2,5 uur! Neem vooral contact met ons op als je wilt dat we meedenken.

Je mag altijd een voorkeur uitspreken of een specifieke vraag/thema toevoegen. Onze quiz-ontwikkelaars vinden het namelijk alleen maar leuk om nieuwe vragen te bedenken! Vraag bijvoorbeeld een aparte ronde aan met quizvragen over jullie organisatie, of over de verschillende afdelingen! Onze ontwikkelaars brainstormen graag met je mee.

Zijn jullie er klaar voor?

Organiseer je uitje in 6 stappen

Max - RVO
Max - RVO
"Leuk en afwisselend"
Lees verder
Het was een hele leuke quiz en afwisselende quiz, het team weet goed de spanning op te bouwen zodat het tot het einde toe erg leuk blijft!
Robert - Axius
Robert - Axius
"Feestvreugde"
Lees verder
Het was super leuk gisteren. En de quiz is heel goed verlopen. Die heeft de feestvreugde aanmerkelijk vergroot! Kylian deed het heel goed.
Debby - Akros
Debby - Akros
"Erg gezellig"
Lees verder
Iedereen vond het erg gezellig. Het viel goed in de smaak. De presentator, Kylian, heeft het super goed gedaan.

Offerte aanvragen

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Geïnteresseerd geraakt?