Welkom zorghelden van Treant Zorggroep!

Hierbij bieden we jullie vier verschillende mogelijkheden aan voor een online teamuitje! Boek je binnenkort een uitje met je collega’s?

Namens Treant Zorggroep biedt Social Spel alle Treant zorghelden een online teambuilding activiteit om jullie te bedanken. Want wat een topprestatie is er geleverd! Iedereen kan 1 keer een spel spelen.

Met de Treant code op je uitnodiging kunnen jullie een keuze maken uit de 4 ondertaande spellen. Per spel is er aangegeven wat het minimale aantal en het geadviseerde aantal deelnemers is (dit kan per spel verschillen).

Met je collega’s vorm je een groep en één persoon van de groep maakt via de website een boeking op de door jullie gekozen datum en tijd.  

Vul bij het e-mailadres (indien mogelijk) je werk e-mailadres in.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of over de code neem dan contact met ons op via: 033 2475157 of info@leisureteam.nl.

We helpen je graag verder!

unnamed (3)
Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding. 

44 te gekke opdrachten
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Speel nu de Home Edition, zodat jullie op afstand van elkaar kunnen deelnemen!

ONLINE ESCAPE GAME
Gem. beoordeling
4.3/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Klassement

Vergeet niet.. jullie prestatiescore telt, want jullie gaan binnen Treant de competitie aan. Elk team dat een spel het best speelt, krijgt een kleine prijs! Nadat je een spel hebt afgerond kunnen jullie een teamnaam bedenken en deze delen met de spelbegeleider. De spelbegeleider zal vervolgens jullie teamnaam met de behaalde score op de klassementpagina plaatsen.

De klassement pagina’s per spel kun je hier vinden:


Zet ‘m op!

Veelgestelde vragen over de Treant Zorggroep Teambuilding activiteit

Stap 1. Bekijk de spellen bovenaan deze pagina.

Stap 2. Per spel staat aangegeven wat het minimale aantal deelnemers is en het geadviseerde aantal deelnemers (dit kan per spel verschillen).

Stap 3. Vorm een groep met mede zorghelden.

Stap 4. Per groep maakt één persoon de reservering voor het door jullie gekozen spel.

Stap 5. Vul bij het e-mailadres (indien mogelijk) je werk e-mailadres in.

Stap 6. Vul bij het maken van de boeking de code in die je hebt ontvangen op de uitnodiging.

Stap 7. Via de mail ontvang je de instructies voor het opstarten van het spel!

Stap 8. Heel veel plezier!

Dit is verschillend per spel. 

Ons advies is om de volgende groepsgrootte voor de spellen aan te houden:

  • Socialquiz: 6 tot 20
  • Het Hoogeboom Mysterie: 6 tot 8 
  • Escape de mol: 6 tot 10
  • Crazy 44: 6 tot 8 


Het is overigens wel mogelijk om met grotere groepen het spel te spelen. Hier kun je meer informatie over vinden op de pagina van het desbetreffende spel. 

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Social Spel biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist.  Wij zijn een  interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.