Deel je kennis met een Serious Game!

Bezit jij over kennis waar je een bepaalde groep bewust van wilt maken? Of wil jij gedragsverandering onder je collega’s bereiken? Dan hebben wij 1 gouden tip. Bereik dit spelenderwijs! Door een spel te ontwikkelen dat de deelnemers boeit, motiveert en voldoening geeft, wordt jouw kennis en wens zonder enige weerstand gedeeld. Wil jij ook spelenderwijs je doel bereiken?  Ga dan voor een Serious Game op maat.

Persoonlijk

Je krijgt een persoonlijke Project Manager toegewezen die de Serious Game van A tot Z zal begeleiden.

Samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit. De Serious Game speel je in teams en samenwerken is vereist!

Educatief

Wat is jouw doel en wat wil je meegeven aan alle deelnemers? Bereik het spelenderwijs!

Op maat

Een eigen verhaallijn, een eigen vormgeving, alles is mogelijk! Samen met jou maken we het op maat.

Games met een missie

Wat is een Serious Game precies?
Serious Games worden ingezet om kennis en vaardigheden op een efficiënte en spelenderwijs over te dragen aan een bepaalde groep mensen. Een Serious Game is ideaal om in te zetten wanneer je intrinsieke motivatie wilt opwekken. Wil jij bijvoorbeeld een bepaald gedrag beïnvloeden of normen en waarden van jouw bedrijf overbrengen? Dan is een Serious Game hier de perfecte tool voor. Een Serious Game wordt vaak online aangeboden, maar kan ook fysiek!

Samen brengen we het onderwerp voor de Serious Game uitgebreid in kaart. Vervolgens kunnen onze game developers kijken hoe we tot vernieuwende inzichten kunnen komen om het spel op de best mogelijke manier te ontwikkelen. Samen met jou zetten we een gewenste gedragsverandering in gang met als effect een positieve invloed op de werksfeer, de werkrelatie en de klantervaring. 

Waar kan de Serious Game plaatsvinden?
We komen dan naar elke gewenste locatie om hier de Serious Game op te bouwen en te presenteren. Vaak maken we gebruik van enthousiaste acteurs of presentatoren om de ervaring compleet te maken.

Afgeronde projecten

ERTMS Treinbeveiliging

Tijdens het ERTMS Symposium hebben we een Serious Game gemaakt door een trein in het Spoorwegmuseum. Ruim 100 aanwezigen hebben de Escape Room doorlopen. 

SUSTAINABILITY GAME

Een toffe samenwerking met ING, Deloitte en Vattenfall heeft geleid tot een groene Serious Game! Namelijk ‘The Sustainability Game’. Het spel is ruim een jaar door werknemers van de desbetreffende bedrijven gespeeld. 

Cybersecurity

Helaas helemaal van deze tijd: een HACK! Voor KPN hebben we een Serious Game gemaakt dat de deelnemers bewust maakt over de noodzaak van cybersecurity gecombineerd met een funfactor!

Een Serious Game in 8 stappen

Al vele tevreden Serious Gamers...

Dit zeggen onze klanten

Contact opnemen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Deze bedrijven gingen je voor

Veelgestelde vragen

Dit is een test antwoord

test vraag 2 antwoord