'Het Hoogeboom Mysterie'

Dé INTERACTIEVE WHATSAPP-GAME
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Onze eerste online escape room en nog steeds ons meest geliefde spel. Ideaal om tijdens een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s te spelen. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt!

Het verhaal
Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Hoe meer zielen..
Je kunt dit spel met ontzettend veel mensen spelen. Een grote groep kan onderverdeeld worden in meerdere kleine teams, die tegelijk kunnen spelen. Door onze ervaring met het begeleiden van veel teams tegelijk kunnen wij alle groepen de optimale spelbeleving garanderen.
 
 

KEnmerken escaperoom

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

4-12 personen 

   Speelduur

50-70 minuten

   Software

WhatsApp en Videocall-software

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Eveline Teunissen
Eveline Teunissen
Lees verder
Super leuk follow the money gespeeld. Echt een aanrader, zowel met collega's als met vrienden!
Mirthe Drost
Mirthe Drost
Lees verder
Ik vond deze escape room heel leuk en uitdagend. Het zat goed in elkaar en er was echt teamwork voor nodig. Zeker een aanrader dus!
Cathy Dingsté
Cathy Dingsté
Lees verder
Follow the Money is een leuk en uitdagend online escapespel. Het is een origineel verhaal met soms lastige, maar wel leuke opdrachten. Zeker een aanrader!
Previous
Next

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de serious games

Elke serious game die wij maken vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we de serious game gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte serious game te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat we de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de game. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat de serious game perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we de hele serious game langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

Dan is dé dag eindelijk aangebroken! De dag dat jouw vrienden, familie of collega’s aan de serious game gaan deelnemen. Het spel wordt begeleid door onze operators. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van de serious game willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de serious game met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om een serious game te spelen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde serious games aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die de serious game kunnen begeleiden. 

Wij maken diverse serious games, maar de gemiddelde lengte van een spel ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur.   

Ja, zeker! Dit is juist het hele idee van de serious games. Wij kunnen de uitjes snel aanpassen, dus speciaal naar jouw wensen op maat maken. Wanneer gewenst kunnen de spelen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden. Écht een uniek uitje dus!

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , JobOn en Unilever. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.

Zijn jullie er klaar voor?