Online Escape Room
Follow The money
Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling:
4.5/5

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf?
Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur?

Bekijk de trailer

organiseer je uitje In 6 stappen

Onze afgeronde projecten

ZIJ GINGEN JE VOOR
Eveline Teunissen
Eveline Teunissen
Lees verder
Super leuk follow the money gespeeld. Echt een aanrader, zowel met collega's als met vrienden!
Mirthe Drost
Mirthe Drost
Lees verder
Ik vond deze escape room heel leuk en uitdagend. Het zat goed in elkaar en er was echt teamwork voor nodig. Zeker een aanrader dus!
Cathy Dingsté
Cathy Dingsté
Lees verder
Follow the Money is een leuk en uitdagend online escapespel. Het is een origineel verhaal met soms lastige, maar wel leuke opdrachten. Zeker een aanrader!
Previous
Next
Gespeeld door

Contact opnemen

Heb je een vraag?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit is een test antwoord

test vraag 2 antwoord