Virtuele escape rooms

persoonlijk

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk. Je praat niet tegen een computer, maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek!

op maat gemaakt

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan! Klik hier voor meer informatie.

De onbetwiste nummer 1 virtuele game is een Virtuele Escape Room. Onder tijdsdruk samen virtuele puzzels & raadsels oplossen en op het web speuren zorgt voor fun én spanning waardoor het soms even lijkt alsof je weer echt bij elkaar zit. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 120.000 deelnemers en 1250 bedrijven meegedaan aan onze escape rooms.

Gem. beoordeling
4.6/5

Om te voorkomen dat je jouw werknemers naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet turen hebben we er een speciale cybersecurity escape room voor ontwikkeld. Ons spel ‘Take Back Control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Laat jouw medewerkers het belang van een goede cyberveiligheid zelf ontdekken en werk aan bewustwording tijdens een spannend en leerzaam spel.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een virtuele escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel. Bij dit spel is er natuurlijk 1 addertje onder het gras: 1 van jullie IS – DE – MOL! Kom jij er achter wie dit is?

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde virtuele escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme virtuele escaperoom die je thuis speelt!

Gem. beoordeling
4.6/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Eindelijk, het is Hans Dremstijn gelukt. Pieter de Roon komt terug. Na al die tijd zal de ICT-medewerker voor het eerst weer oog in oog komen te staan met de directeur van het Hoogeboom College. Of toch niet… Helpen jullie Dremstijn opnieuw in deze virtuele escape room?

Gem. beoordeling
4.6/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Een ding is namelijk zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Speel nu de hoofdrol in deze virtuele escape room vol list en bedrog.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

WAT IS EEN Virtuele ESCAPE ROOM?

De absolute onbetwiste nummer 1 virtuele game is een Virtuele Escape Room! Maar wat houdt dit precies in? Met een virtuele escape room ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel te ontrafelen! Niet fysiek in een kamer, maar geheel virtueel en op afstand! Nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan mee aan 1 van onze virtuele escape rooms en hebben meer dan 850 bedrijven een succesvol virtueel bedrijfsuitje gehad.
Probeer jij het ook uit?!

hOE WERKT EEN VIRTUELE ESCAPE ROOM?​

Een hele goede vraag! Al onze virtuele escape rooms spelen zich af in een WhatsApp groep. Je vormt samen een team (3 tot 8 personen) en start de app groep op. Hier voeg je 1 van onze betrokken spelbegeleiders aan toe en dan zal het spel door middel van filmpjes, puzzels en vragen van start gaan. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen! Om elkaar ook nog te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een video call te starten. Dat maakt de beleving nog toffer.
Veel plezier!

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega’s.
Tot snel
!

DIT VINDEN ANDEREN VAN ONS​

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄