virtuele kerstbiNgo

Al jouw favoriete kerstliedjes komen voorbij! meeziNgen is Toegestaan, maar houd je biNgokaart In de gaTen!

Gemiddelde beoordeling
4.2/5
Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online kerstborrel? Of wil je entertainment voor jouw online kerstfeestje? De Online Kerstbingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!
 
Hoe werkt de virtuele kerstbingo?
Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving om de kerst te vieren. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zingt en speelt kerstliedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. Zo ervaren jullie toch nog een gezellige kerst met elkaar! Wie van jouw groep wint de kerst bingo?
 

Benieuwd hoe het er uit ziet? Op verzoek sturen we je voorbeelden van andere organisaties die het ontzettend leuk hebben gehad!

Offerte aanvragen
Door op onderstaande knop te drukken kun je een offerte aanvragen.
Het is ook mogelijk om dit spel te reserveren voor bedrijven. Hiervoor hebben wij een speciale versie ontwikkeld. 

€ 15,-
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken kerstbingo:

   Aantal deelnemers

25 t/m onbeperkt

   Speelduur

30-60 minuten

   Software

Videocall

   Prijs

€ 15,- pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel