virtuele kerstborrel!

Gelukkig mogen we deze kerst elkaar weer fysiek ontmoeten. Bekijk hiervoor ons aanbod op LeisureTeam.nl

Door redenen toch de kerstborrel virtueel organiseren? Bekijk onderstaand onze online kerstactiviteiten!

Onze kerstactiviteiten:

Vier de kerst en ga los tijdens onze 44 CRAZY kerst opdrachten. Kom uit je comfortzone en maak er online een onvergetelijke kerst van. Ready, set, go!

Onze online kerstquiz laat jou je kerst kennis testen, maar ook je algemene kennis. Muziek, geschiedenis, alles komt voorbij. Merry Quizmas!

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw virtuele kerstborrel? De virtuele kerstbingo is perfect voor gezelschappen die online gezellig kerst willen vieren!

OF GA VOOR EEN VIRTUELE ESCAPE ROOM!

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt!

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Een ding is namelijk zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Speel nu de hoofdrol in deze online escape room vol list en bedrog.

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel. Bij dit spel is er natuurlijk 1 addertje onder het gras: 1 van jullie IS – DE – MOL! Kom jij er achter wie dit is?

Je hoort het steeds vaker; organisaties die gehackt worden door phishing mails of andere cyberattacks. Laat jouw werknemers het belang van een goede cyberveiligheid zelf ontdekken tijdens een spannend en leerzaam spel.

Hoe werkt een virtuele kerstborrel?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze virtuele kerstborrels zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De virtuele kerstborrel is gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Robert ten Brink zegt ieder jaar heel passend: ‘Niemand mag met kerst alleen zijn!’. Daar sluiten wij ons graag bij aan en met deze super toffe activiteiten voor de virtuele kerstborrel, gaan jullie met elkaar veel plezier hebben.

deze organisaTies gIngen je al voor:
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met deze spellen doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar je hebt het gevoel alsof je er echt bij bent!
Sven Goedhart
Sven Goedhart
Lees verder
De uitjes van SocialSpel.nl zijn altijd top verzorgd, wij hebben er nu meerdere gedaan en die vielen absoluut in de smaak
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuke spellen (we hebben er meerdere gespeeld) om met vrienden te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Hele leuke spellen om te spelen, echt beter dan verwacht 😄
Kaylee Lamers
Kaylee Lamers
Lees verder
Leuk, interactief en uitdagend om samen op afstand!
Julia d'Aulnis
Julia d'Aulnis
Lees verder
Goed doordachte spellen en super leuk om met je vrienden te spelen! Zeker een aanrader in deze tijd; vanuit huis toch meerdere gezamenlijke activiteiten! 😍
Previous
Next