De Virtuele Pubquiz

De essentie van kennis is om het te gebruiken!

Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling
4.3/5

De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden hebben wij de virtuele pubquiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s. Ga de strijd aan tegen vrienden, familie en collega’s in de virtuele pubquiz. Je kunt zelf bepalen of je individueel speelt of in teams.

Hoe werkt de Virtuele Pubquiz?
Deze virtuele pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. Er zal door middel van Zoom verbinding worden gemaakt met de spelleider. Als er in teams gespeeld wordt kan je zelf nog een videocall opzetten om met je team te communiceren. De antwoorden kunnen doorgegeven worden met menti.com. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen (als het goed is) binnen! Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en mag zich de winnaars van de virtuele pubquiz noemen?

Hoe meer zielen…

Je kunt de virtuele pubquiz natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.


€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken Socialquiz:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per team

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Zoom en menti.com

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

REVIEWS

ZIJ GINGEN JE VOOR
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo Van de Kamp
Theo Van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Maaike Van der Valk
Maaike Van der Valk
Lees verder
Super leuke avond gehad. Helemaal leuk dat wij het hier vanuit Oostenrijk met vrienden in Nederland konden spelen! Zat goed in elkaar het spel. Zeker een aanrader.
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Marina de Jong
Marina de Jong
Lees verder
Erg gezellige middag met vrienden gehad zo in de tweede lockdown. Zaten een paar lastige vragen tussen, maar uiteindelijk heeft team 'De roddeltantes' gewonnen! hahaha
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Onze online pubquiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

     1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
     2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz met jullie delen. 
     3. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de                         SocialQuiz in zoom.
     4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!
     5. Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!  

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen. 

Het is ook mogelijk om de socialquiz te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’s en Logo’s.

De socialquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Zijn jullie er klaar voor?