Online bierproeverij als bedrijfsuitje?

De online bierproevrij van Social Spel is dé oplossing om met collega's iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Je collega’s werken keihard maar veelal is dit onzichtbaar want iedereen zit thuis. Normaal is er de vrijmibo of dat leuke etentje maar dat zit er dit jaar niet in. Hoe beloon jij nu de mensen die zo hard voor je werken? En hoe zorg jij dat de sociale contacten binnen je bedrijf ook in deze tijd worden onderhouden? SocialSpel.nl is dé oplossing voor een online bedrijfsuitje dat voldoet aan alle voorschriften.

De Online Bierbeleving
Onze nieuwe spel is de online bierbeleving! Dit spel is opgezet in samenwerking met Hert Bier. Het resultaat is een digitale interactieve bierproeverij inclusief videorondleiding door de brouwerij. Vooraf krijg je drie speciaalbiertjes inclusief speciaalbierglas en bieropener thuisgestuurd, en tijdens de activiteit kun je samen vanuit een videocall proeven, genieten van een leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.

Jouw online bedrijfsuitje helemaal afmaken? Bezorg een diner of kleine attentie op het moment dat de collega’s dit spel spelen. Zo kunnen jullie zelfs gezamenlijk dineren of proosten! Ook dit is via ons te regelen!

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Bekijk de trailer

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

"De online uitjes van SocialSpel zijn van A tot Z perfect geregeld!"
Arthur
Nu.nl
Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel

Andere mogelijkheden

Cadeau geven

Het leukste cadeau in quarantaine-tijd, voor zowel medewerkers als relaties!

MAATWERK

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan!

Dit zeggen eerdere spelers van het online bedrijfsuitje:

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

Veelgestelde vragen over de online bierproeverij

Onze online Bierproeverij is een unieke activiteit waarbij je samen vanuit een videocall een leerzame rondleiding door de brouwerij van Hert Bier krijgt onder het genot van een paar speciaalbiertjes.

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Zodra je een online reservering hebt gedaan, krijg je van ons meteen een formulier om de adressen (of het adres) waar de bierpakketjes naar toe moeten, door te geven. Wij zorgen ervoor dat de biertjes dan op tijd bezorgd worden.
  2. In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’ er klaar voor zit.
  3. Tijdens de rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. 
  4. Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven. 

Proost!

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook 😉)

We hebben drie werkdagen nodig om het bier bij jou of jullie thuis te bezorgen. 

Je kunt meedoen vanaf 8 personen. Voor alle gezelschappen tot 80 personen kun je een tijd selecteren en de boeking afronden. Je volgt samen met eventuele andere deelnemers de rondleiding maar hoort of ziet hen niet, en zij jou niet natuurlijk. Wél speel je de bierquiz tegen de andere deelnemers. Wij delen tussenstanden en gebruiken hiervoor de naam die jij tijdens de bierbeleving opgeeft.

Het is ook mogelijk om deze bierproeverij op een eigen tijdstip en volledig exclusief met eigen collega´s, vrienden of familie te spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Niet zoveel 😄

Wij zorgen vooraf voor de speciaalbiertjes, een glas en opener. Jij hebt alleen toegang tot het internet nodig en een laptop/computer/tablet én smartphone nodig.

Op de laptop/computer/tablet bekijk je de rondleiding en via je smartphone doe je mee aan de bierquiz en beoordeel je de biertjes.

De online bierproeverij duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. In deze tijd krijgen jullie de tijd om samen 3 specialbiertjes te proeven vanuit een videocall, te genieten van een leuke én leerzame rondleiding en je bierkennis te testen tijdens de bierquiz!

Nee, wij sturen drie bieren op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om een witbier, bockbier en een tripel bier.

Met alle thuiswerkende collega’s merken veel bedrijven dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat werken, werknemers missen de interactie met collega’s (en de vrijmibo natuurlijk). Deze activiteit is dé oplossing om je collega’s even uit de thuiswerkende sleur te halen onder het genot van een lekker speciaalbiertje. Daarnaast kan je ook nog genieten van de leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!