Een Online escape room als bedrijfsuitje?

De online escape room - FOllow the money - van Social Spel is dé oplossing om met collega's iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Je collega’s werken keihard maar veelal is dit onzichtbaar want iedereen zit thuis. Normaal is er de vrijmibo of dat leuke etentje maar dat zit er dit jaar niet in. Hoe beloon jij nu de mensen die zo hard voor je werken? En hoe zorg jij dat de sociale contacten binnen je bedrijf ook in deze tijd worden onderhouden? SocialSpel.nl is dé oplossing voor een online bedrijfsuitje dat voldoet aan alle voorschriften.

Follow The Money
Follow The Money is dé online escape room van 2021! Met veel plezier en teamwork moet het geheim van een goedlopend beveiligingsbedrijf ontrafeld zien te worden. In teams van 6 tot 8 personen krijgen jullie een uur de tijd om er achter te komen wat hier nu precies aan de hand is en helpen jullie directeur Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog.

Jouw online bedrijfsuitje helemaal afmaken? Bezorg een borrel of kleine attentie op het moment dat de collega’s dit spel spelen. Zo kunnen jullie zelfs gezamenlijk het spel spelen onder het genot van een hapje en een drankje! Ook dit is via ons te regelen!

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Bekijk de trailer

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

"De online uitjes van SocialSpel zijn van A tot Z perfect geregeld!"
Arthur
Nu.nl