Crazy 44 teambuilding Nieuwjaarseditie

Crazy 44 Nieuwjaars
editie

daag elkaar uit en ga 2022 in met de meest legendarische nieuwjaarsborrel

Inclusief persoonlijke spelbegeleider
Gemiddelde beoordeling
4.6/5
Hoe zorg je er voor dat je toch nog onvergetelijk het nieuwe jaar in gaat? Door tijdens een online nieuwjaarsborrel dit interactieve en hilarische spel online te spelen! Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze nieuwjaarseditie van CRAZY 44. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.
 
Hoe werkt CRAZY 44?
Je vormt een groepje van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Hoe meer zielen..
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Trek die fles champagne alsvast open, daag met jou team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn.
 

Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken voor groepen tot en met 24 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder. 

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken crazy 44:

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

4-8 personen

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Whatsapp

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel