Crazy 88 Spelbox

Gaat jouw team ervandoor met de felbegeerde winnaarstitel?
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Maak kennis met onze Crazy 88 Spelbox; het ultieme spel om je uit je comfort zone te halen. In deze grensverleggende race tegen de klok neem je het op tegen je collega’s, vrienden of familie om te strijden voor de hoogte score. Voer het allerbeste, het allersnelste of het aller-origineelst de opdrachten uit en verdien de meeste punten van iedereen! Sleept jouw team alle 88 punten binnen?


Hoe werkt de Crazy 88 Spelbox? 

Je ontvangt de Crazy 88 spelbox op een locatie naar keuze. Daarin zit alles wat je nodig hebt om de strijd met elkaar aan te gaan; attributen voor de uitdagingen, opdrachtkaarten én een scoreformulier voor de keurder. Daarnaast heb je een laptop of een scherm nodig waar onze video kan worden afgespeeld. Tijdens de video worden de instructies gegeven, de thema’s aangekondigd en de tijd bijgehouden.

In totaal strijden jullie vijf rondes lang om alle 88 punten in de wacht te slepen! Dit doen jullie door binnen de tijd van een ronde zoveel mogelijk bijbehorende opdrachten te voltooien. De aangewezen keurder zal jullie uitvoering controleren en de punten bijhouden.

De Crazy 88 Spelbox zit vol unieke uitdagingen die voor elk publiek geschikt is. Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook volledig in het engels beschikbaar

KEnmerken van CRAZY 88 SPELBOX

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-8 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Nodig

Een computer/laptop voor de instructies

  Prijs

€62,50 per team, incl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 62,50
Per team, inclusief btw

Wist je dat je deze 2 varianten van CRAZY 88 ook kunt spelen?

Citygame

Ben je op zoek naar een unieke uitdaging die je lekker uit je huis én uit je comfort zone haalt? Speciaal voor de zonaanbidders, de muurbloempjes en de durfals is hier de Crazy 88 stadseditie. Dé ultieme citygame om met je collega’s, vrienden of familie te spelen. Van het vlechten van een baard tot het kussen van een paspop – wie sleept alle 88 punten binnen?


Online

Voor alle teams en vriendengroepen die een online activiteit zoeken hebben we Crazy 88 Online gecreëerd. Net zo uitdagend, maar dan te spelen in elk huishouden. Ontvang via WhatsApp van onze spelbegeleider een thema en doldwaze opdrachten. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen?

Veelgestelde vragen over crazy 88 spelbox

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van een rubikscube oplossen tot waxen tot een handshake verzinnen. Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na tien minuten krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Wij zijn heel flexibel; wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Jullie kunnen kiezen; of jullie wijzen zelf een keurder aan of wij zetten een keurder vanuit ons bedrijf in. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! Uiteraard krijgt de keurder aparte instructies als deze vanuit jullie eigen groep komt.

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het spel? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Zijn jullie er klaar voor?

Organiseer je uitje in 6 stappen

Max - RVO
Max - RVO
"Leuk en afwisselend"
Lees verder
Het was een hele leuke quiz en afwisselende quiz, het team weet goed de spanning op te bouwen zodat het tot het einde toe erg leuk blijft!
Robert - Axius
Robert - Axius
"Feestvreugde"
Lees verder
Het was super leuk gisteren. En de quiz is heel goed verlopen. Die heeft de feestvreugde aanmerkelijk vergroot! Kylian deed het heel goed.
Debby - Akros
Debby - Akros
"Erg gezellig"
Lees verder
Iedereen vond het erg gezellig. Het viel goed in de smaak. De presentator, Kylian, heeft het super goed gedaan.

Offerte aanvragen

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Geïnteresseerd geraakt?