Online Escape Room
ESCAPE DE MOL
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5
Teamwork, overtuiging, tijdsdruk en 1 mol. Durf jij het aan om samen met jouw vrienden, familie of collega’s dit spel vol leugens en wantrouwen aan te gaan? Want vergeet niet: in dit spel kun je eigenlijk niemand meer vertrouwen.. Het doel van het spel is dat jullie ‘samen’ als team er voor gaan zorgen dat bij iedereen ‘HAPPY’ op het beeldscherm verschijnt.. Daar zijn we allemaal wel aan toe. Wat happiness in deze periode! Maar hier denkt de Mol wel anders over.. Om dit te bereiken moeten er binnen 1 uur puzzels en raadsels opgelost worden én codes gekraakt. Maar er is 1 addertje onder het gras: 1 van jullie IS – DE – MOL! Kom jij er achter wie dit is?

KEnmerken escaperoom

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

4-12 personen 

   Speelduur

50-70 minuten

   Software

WhatsApp en Videocall-software

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Eveline Teunissen
Eveline Teunissen
Lees verder
Super leuk follow the money gespeeld. Echt een aanrader, zowel met collega's als met vrienden!
Mirthe Drost
Mirthe Drost
Lees verder
Ik vond deze escape room heel leuk en uitdagend. Het zat goed in elkaar en er was echt teamwork voor nodig. Zeker een aanrader dus!
Cathy Dingsté
Cathy Dingsté
Lees verder
Follow the Money is een leuk en uitdagend online escapespel. Het is een origineel verhaal met soms lastige, maar wel leuke opdrachten. Zeker een aanrader!

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze online escape room in groepen van 3 t/m 8 personen. Het aantal groepen dat tegelijkertijd start, is onbeperkt. 

Aantal personen

Tot 24 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over Escaperoom Escape de Mol

Escape de Mol is het online escape spel waarbij de interactie tussen de deelnemers spannend en ontzettend grappig tegelijk is.  Via WhatsApp ontvangen een aantal deelnemers puzzelstukjes om de teamopdracht binnen het uur te kunnen voltooien.

Stappenplan

  1. Via de mail ontvang je de instructies en een formulier voor het aanleveren van de telefoonnummers van alle deelnemers
  2. Wanneer wij de telefoonnummers ontvangen, ontvangt één van jullie, door ons speciaal geselecteerd de mol-instructies via een WhatsApp bericht. Zo kan hij of zij zich goed voorbereiden en weten wij zeker dat deze goed ontvangen worden. 
  3. Met je groep start je een VideoCall. Je kiest zelf de software die je hiervoor gebruikt. Wij nemen geen deel aan de VideoCall.
  4. Je start een WhatsApp groep met je teamleden en voegt de Escape de Mol operator, conform latere instructies, toe aan de WhatsApp groep
  5. Het spel start d.m.v. onze instructies en tijdens het spel begeleiden wij actief in de WhatsApp groep d.m.v. tips, hints, vragen en andere leuke opmerkingen. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk!
  6. Tijdens het spel moet er gezamenlijk een teamopdracht voltooid worden binnen 1 uur. Met natuurlijk 1 addertje onder het gras: er is 1 mol. Kan de groep na het uur ontrafelen wie deze mol is?
  7. Redden jullie het binnen het uur?? En weet jij na het spelen de mol te ontrafelen?

Geloof ons maar, dit wordt een heel leuk en spannend uurtje! ✌

Het spel is te spelen met minimaal 5 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een VideoCall kunnen jullie op afstand de uitdaging aan gaan. De beste spelervaring heb je met 8 tot 10 spelers per groep.

Het is ook mogelijk om het Escape de Mol spel te spelen met nog grotere groepen. Vraag hier een offerte aan voor grotere groepen familie/vrienden of collega’s. 

Tijdens het spel heb je contact met de mol operator. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen en hints in de WhatsApp groep. De afspraken bij de mol operators moeten we natuurlijk goed plannen.

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Escape de Mol te kunnen oplossen heb je het volgende nodig:

  • een computer/laptop met een goede internet verbinding
  • een VideoCall verbinding (kan ook via de webbrowser)
  • een telefoon met WhatsApp (tijdens het spel bevelen we het gebruik van web.whatsapp.com op de computer/laptop aan)

De kosten zijn €9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Let op: voor grotere groepen (meer dan 33 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een offerte op te vragen.

Wanneer je zelfstandig online boekt kan dit snel en veilig via iDeal.

Ons Escape de Mol spel boek je per persoon en dus niet per groep. Je betaalt dus per persoon voor de ervaring die je krijgt. Dit is het absoluut waard!

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot compleet zijn in zowel de VideoCall als in de WhatsApp groep.

Bij aanvang van het spel ontvangt 3 deelnemers per WhatsApp bericht een hint met puzzelstukjes en instructies. Deze zul je absoluut nodig hebben..  De mol operator start het spel met jullie op in de WhatsApp groep. 

Spannend!

Zeker! De mol operator blijft tijdens het spel bereikbaar in de WhatsApp groep en kan, als de Mol het jullie echt moeilijk maakt, hints geven in de chat. Let op: dit zal jullie wel Moleuro’s kosten!

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig kun je een beroep doen op de teamgenoten om mee te denken. Of toch niet?? Niemand is tijdens het spel echt te vertrouwen.. 

Tot nu toe lukt het meer dan 70% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan verlies je punten…

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in Coronatijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?