Crazy 88 ONLINE

Gaat jouw team ervandoor met de felbegeerde winnaarstitel?
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Een gaaf spel met je vrienden of familie in het buitenland spelen? Dat kan met onze Online Crazy 88. Gewoon vanuit jullie woonkamer! De Crazy 88 Online editie is precies wat je verwacht; alle diversiteit en grenzeloosheid van een Crazy 88 game maar dan volledig online. Ook in jouw eigen kantoor/huiskamer weten we de grenzen op te zoeken – en dat maakt ook deze variant minstens zo hilarisch! Laat je  anderhalf uur helemaal gaan met je collega’s, vrienden of familie en haal al die punten binnen!

Hoe werkt de Crazy 88 Online?

Je vormt één of meerdere groepjes van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt een Crazy 88 Keurder van ons toe aan deze chat. Elke 15 minuten wordt er door de keurder een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten die jullie vervolgens mogen gaan uitvoeren.

In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de chat zodat de keurder deze kan controleren en punten kan toekennen. Hoeveel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Onze Crazy 88 Online editie is gegarandeerd een hilarische activiteit voor jou en je collega’s/vrienden en ideaal als je niet in de gelegenheid bent bij elkaar te komen. Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook volledig in het engels beschikbaar

KEnmerken van CRAZY 88 ONLINE

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-6 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Nodig

Whatsapp en een computer/laptop

  Prijs

€39 per team, incl. BTW

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€39,-
Per team, inclusief btw

Wist je dat je deze 2 varianten van CRAZY 88 ook kunt spelen?

Citygame

Ben je op zoek naar een unieke uitdaging die je lekker uit je huis én uit je comfort zone haalt? Speciaal voor de zonaanbidders, de muurbloempjes en de durfals is hier de Crazy 88 stadseditie. Dé ultieme citygame om met je collega’s, vrienden of familie te spelen. Van het vlechten van een baard tot het kussen van een paspop – wie sleept alle 88 punten binnen?


SPelBox

Klaar voor een spel vol gekke en hilarische uitdagingen op een locatie naar keuze? Kies dan voor onze Crazy 88 spelbox. Ontvang een doos met daarin alle benodigdheden om knotsgekke opdrachten uit te voeren en je grenzen te verleggen. Klik hieronder om een offerte aan te vragen of klik voor meer informatie!Veelgestelde vragen over crazy 88 Online

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van het Wilhelmus achterstevoren zingen tot het bouwen van een onmogelijke toren tot het verzamelen van random spullen in je hus! Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na tien minuten krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Wij zijn heel flexibel; wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Wij kennen een speciale Crazy 88 Keurder toe aan jullie game. Dit is iemand waar de teams via WhatsApp persoonlijk contact mee hebben. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! 

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het spel? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Zijn jullie er klaar voor?

Organiseer je uitje in 6 stappen

Max - RVO
Max - RVO
"Leuk en afwisselend"
Lees verder
Het was een hele leuke quiz en afwisselende quiz, het team weet goed de spanning op te bouwen zodat het tot het einde toe erg leuk blijft!
Robert - Axius
Robert - Axius
"Feestvreugde"
Lees verder
Het was super leuk gisteren. En de quiz is heel goed verlopen. Die heeft de feestvreugde aanmerkelijk vergroot! Kylian deed het heel goed.
Debby - Akros
Debby - Akros
"Erg gezellig"
Lees verder
Iedereen vond het erg gezellig. Het viel goed in de smaak. De presentator, Kylian, heeft het super goed gedaan.

Offerte aanvragen

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Geïnteresseerd geraakt?