Escape room op maat

Met een escape room op maat ontwikkelen wij de spelervaring die jij nodig hebt!

Escape room op MAAT

Wat is een escape room op maat?

Ben jij op zoek naar een toffe escape room, een strategische game of een event waar de deelnemers plezier hebben en tot nieuwe inzichten komen? Dan ben je met een escape room op maat, op de juiste plek! Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

De online escape game wordt ingezet om je/jullie kennis en vaardigheden op een efficiënte en spelende manier over te dragen aan je vrienden, familie of collega’s. Hierbij is ons doel om elkaar te verbinden, teambuilding te stimuleren en iedereen bij het spel te betrekken. Uiteraard speelt de fun factor een grote rol!

De mogelijkheden met een escape room op maat

Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte games met de online escape room als onze expertise. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. SocialSpel biedt een totaaloplossing aan, waarbij we met passie allerlei zaken kunnen uitdenken en begeleiden.  Echt niets is ons te gek!

Hoe maken wij een escape room op maat?

Om dé perfecte escape room op maat te maken gaan we met jou in overleg, samen bespreken we alle wensen en daarna beginnen de professionals met het ontwikkelen. Wanneer gewenst is het ook mogelijk dat onze eigen operators de game begeleiden, zo kan er met 10 maar ook met meer dan 1000 mensen tegelijk gespeeld worden. Bekijk hier onze werkwijze.
PERSOONLIJK

Onze operators kunnen jullie tijdens het spel persoonlijk begeleiden. 

sAMENWERKEN

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek! 

FUN EN EDUCATIEF

Bij elk spel is het belangrijk om niet alleen entertainment te brengen maar ook zaken als samenwerking, strategie en teambuilding zijn van belang.

oP MAAT GEMAAKT

Een eigen verhaallijn, een eigen vormgeving, alles is mogelijk! Samen met jou maken we de escape room geheel op maat.

Wij maakten Escape room op maAT voor

GepersoNaliseerde oplossiNg

Ben je in plaats van een online escape room op maat toch op zoek naar een bestaand uitje, of juist een gepersonaliseerd uitje? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier onze huidige uitjes en neem vooral contact op wanneer je specifieke wensen hebt.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Uit je comfort zone
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Nu ook: De Wintersport Game zodat we dit seizoen niet volledig over hoeven te slaan!

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding. Nu ook tijdelijk een Nieuwjaarseditie!

Proeverij + rondleiding
Gem. beoordeling
4/5

Samen online bierproeven, inclusief te gekke bierquiz en interactieve videorondleiding door de brouwerij van het Veluwse Hert Bier. 

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Leer pokeren
Gem. beoordeling
4/5

Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie?! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1. 

Meer leuke online activiteiten worden binnenkort gepubliceerd.

Veelgestelde vragen over online escape room op maat

Elke escape room die wij op maat maken vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we de escape room gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte escape room te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat we de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de game. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat de escape room perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we de hele escape room langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

Dan is dé dag eindelijk aangebroken! De dag dat jouw vrienden, familie of collega’s aan de escape room gaan deelnemen. Het spel wordt begeleid door onze operators. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van de escape room willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de escape room met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om een online escape room te spelen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde aantallen aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die de escape room kunnen begeleiden. 

De escape room duurt ongeveer 60 minuten.  

Ja, zeker! Dit is juist het hele idee van de serious games. Wij kunnen de uitjes snel aanpassen, dus speciaal naar jouw wensen op maat maken. Wanneer gewenst kunnen de spelen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden. Écht een uniek uitje dus!

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Ja zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , Jobon en Unilever. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.

Zijn jullie er klaar voor?

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de op maat gemaakte escape room. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

033 2475157

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.