Contact

Postadres:

Leisureteam / SocialSpel
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Over ons

SocialSpel.nl is een initiatief van de Veluwse ondernemers Julia d’Aulnis (29) Jeroen Bos (29) en Paul Leune (36) van LeadLogic, en eveneens actief bij de Zonweringfabriek, en Chris Mulder (32) van Overtocht.nl, dé specialist voor ferry overtochten in Europa. Net als vele bedrijven zien wij momenteel ook onze verdiensten onder druk staan. Bij de pakken neer zitten, is geen optie en zo kwam Jeroen met het idee voor een interactieve online escape game. Na dagen en nachten lang te hebben gezwoegd, zijn wij trots op het eindresultaat.

Missie en visie
Nee, wij hebben voor deze start-up geen uitgebreid bedrijfsplan geschreven 😀 maar hebben wel heel duidelijk een doel voor ogen. Wij willen mensen graag verbinden met elkaar door middel van spellen. Deze spellen hebben wij met passie en precisie ontwikkeld, en zijn te vinden op deze website.

Collega’s verbinden – Wij willen met SocialSpel collega’s met elkaar verbinden. Teambuilding is een essentiële factor binnen een team, maar vaak is dat nog niet zo makkelijk. Met SocialSpel geven wij werkgevers een mooi en betaalbaar instrument om collega’s te verbinden.

Familie en vrienden verbinden – Met SocialSpel maken we van familie of vrienden één team die samen het mysterie gaan oplossen.

Lokale samenwerkingen – we werken zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en verenigingen. We bieden de online escape room van de lokale ondernemer aan en ondersteunen sportverenigingen met een afdracht naar hun clubkas voor elke verkoop via een van hun leden.

Wil je graag een samenwerking met ons aangaan, of jouw activiteit op ons platform aanbieden? Neem dan contact op met Julia d’Aulnis, via julia@leisureteam.nl.

Wij organiseren graag jou live of online event. Denk aan je afdeling van het werk, een schoolklas, grote groep vrienden of zelfs een hele familie. Vraag simpelweg een offerte aan op onze offerteformulier en laat weten hoe groot je groep is. 

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega’s. Tot snel!