Contact

Social Spel

Wij zijn bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Reserveren?

Postadres

Social Spel
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Over oNS

SocialSpel.nl is een initiatief van de Veluwse ondernemers Jeroen Bos (27) en Paul Leune (34) van LeadLogic, digital marketing voor organisaties die willen groeien, en Chris Mulder (30) van Overtocht.nl, dé specialist voor ferry overtochten in Europa. Net als vele bedrijven zien wij momenteel ook onze verdiensten onder druk staan. Bij de pakken neer zitten, is geen optie en zo kwam Jeroen met het idee voor een interactieve online escape game. Na dagen en nachten lang te hebben gezwoegd, zijn wij trots op het eindresultaat.

Missie en visie
Nee, wij hebben voor deze start-up geen uitgebreid bedrijfsplan geschreven 😀 maar hebben wel heel duidelijk een doel voor ogen. Samengevat zou je kunnen zeggen dat dit doel ‘social’ is. Niet voor niets onderdeel van de bedrijfsnaam 🙂

Collega’s verbinden – iedereen werkt vanuit huis, heeft wel videocalls maar de fun-factor ontbreekt. Teambuilding in Corona-tijd blijkt gewoon moeilijk. Met SocialSpel.nl geven wij werkgevers een mooi en betaalbaar instrument om collega’s te verbinden.

Familie en vrienden verbinden – een spelletje in het weekend is er niet meer bij. De wekelijkse videocalls zijn leuk maar de ontspanning ontbreekt een beetje. Met SocialSpel.nl maken we van familie of vrienden één team die samen het mysterie gaan oplossen.

Getroffen branches ondersteunen – onder andere de horeca en reisbranche gaan zwaar gebukt onder de huidige restricties. Wij willen bedrijven in deze branches laten meeprofiteren van ons succes. Concreet doen we dit door de operators die iedere game begeleiden, in te huren bij deze bedrijven. Zo hebben zij een stuk inkomen voor de collega’s die momenteel geen werk hebben. Tevens is het mogelijk om tickets voor onze game te verkopen en hiervoor een commissie te ontvangen.

Lokale samenwerkingen – we werken zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en verenigingen. We bieden de online escape room van de lokale ondernemer aan en ondersteunen sportverenigingen met een afdracht naar hun clubkas voor elke verkoop via een van hun leden.

Contact
We staan open voor alle ideeën en samenwerkingen als wij hiermee indirect ook anderen kunnen helpen. Zoals je mag verwachten bij jonge, online ondernemers, zijn wij goed bereikbaar via onderstaande gegevens.

Ons team, ergens in december ruim voor de coronacrisis:

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in, en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Grotere groepen

Het is mogelijk om het Hoogeboom Mysterie ook met grotere groepen te spelen. Denk aan je afdeling van het werk, een schoolklas, grote groep vrienden of zelfs een hele familie.

Neem daar voor contact op met Julia d’Aulnis: