Organiseer een bruisend event op eigen locatie

Heb je er wel eens over nagedacht om een event op je eigen locatie te organiseren? Is er een belangrijke gebeurtenis te vieren of wil je dat alle medewerkers het kantoor eens op een andere manier beleven? Ook kun je gebruik maken van de werkkostenregeling (WKR).
Genoeg reden dus om een tof event op locatie te organiseren!

SocialSpel maakt met trots deel uit van LeisureTeam. Met LeisureTeam hebben we een divers portfolio opgebouwd van toffe samenwerkingen en entertainment. Met deze samenwerkingen kunnen onze event planners complete bedrijfsfeesten, themafeesten of zelfs teambuildingsdagen organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ombouwen van je eigen ruimte tot ware feestlocatie. Of organiseer een workshopmiddag waarbij je je collega’s zelf de keuze laat maken tussen verschillende workshops. Van creatief tot sportief en van avontuur tot educatief! Volop mogelijkheden dus. Vraag voor de mogelijkheden meer informatie op en dan plannen we snel een vrijblijvend gesprek.

Organiseer je event in 8 stappen

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Geïnteresseerd geraakt?

Dit vinden anderen van ons

JohanProRail
Lees verder
Enorm compliment hoe jullie alles hebben opgezet die dag! Echt een top team!
CelineLeadLogic
Lees verder
Het Oktoberfest bij ons op kantoor was een groot succes! Met live entertainment, aankleding en barpersoneel. Het was echt super geslaagd. Ook hebben we leuke spellen tussendoor gedaan zoals beerpong en spijkerslaan. We gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie service 🙂
MariekeRabobank
Lees verder
Ik kreeg snelle en enthousiaste hulp op zoek naar een leuke activiteit. Na het invullen van het contactformulier had ik jullie dezelfde dag nog aan de lijn. Het werd uiteindelijk de muziekbingo en dit was super geslaagd. Goed geregeld, dankjewel!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen over de events op locatie

We doorlopen 8 stappen om jouw bruisende event te organiseren:

1. Vrijblijvende aanvraag 

Nadat jullie de keuze hebben gemaakt om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen nemen we contact met je op om het kennismakingsgesprek te plannen.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar en jullie bedrijf graag beter kennen. We bespreken de wensen, de reden of het doel van het bedrijfsfeest en wij delen alvast onze eerste ideeën.

3. Een voorstel op maat

Vervolgens sturen we je een eventplan en een prijsindicatie op. Als dit plan eenmaal aan alle wensen voldoet en we van jullie een GO krijgen starten we met de eerste voorbereidingen.

4. Voorbereidingen

We plannen een bezoek aan de locatie en maken een vloerplan. We nodigen alle genodigden tijdig uit en we schakelen onze samenwerkingen in.

5. Updates

We geven jullie regelmatig updates over het proces en de stand van zaken. Er is altijd ruimte voor aanvullende wensen en feedback!

6. Draaiboek

Minimaal een week voor het bedrijfsfeest presenteren we jullie een speciaal uitgewerkt draaiboek van het event met alle details en nodige informatie.

7. De Eventdag

De dag van het event is aangebroken. We nemen de tijd voor de nodige voorbereidingen op de dag zelf en volgen het draaiboek. Wij hebben er zin in, jullie ook?

8. Evaluatie

Na afloop van het Event willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. We hebben wel minimaal 5 weken nodig om een compleet en goed georganiseerd Event voor je te verzorgen. 

We komen bij je langs op locatie om te kijken welke mogelijkheden de locatie biedt. We kunnen op basis van de locatie een goed plan maken. In principe komen we hier altijd uit. Mocht je locatie toch niet voldoende zijn dan kunnen wij altijd nog advies geven over onze samenwerkingspartners. 

Ook dit hangt af van jullie wensen! Wij schikken ons aan de beschikbare tijd. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere LeadLogic en Prime Video. 

Zijn jullie er klaar voor?