Online Escape rooms

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Online Escape Room. Onder tijdsdruk samen online puzzels & raadsels oplossen en op het web speuren zorgt voor fun én spanning waardoor het soms even lijkt alsof je weer echt bij elkaar zit. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers en 850 bedrijven meegedaan aan 1 van onze escape rooms.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Gem. beoordeling
4.6/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1.

Gem. beoordeling
4.6/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Ben jij op zoek naar een toffe escape room waarbij je een bepaald doel voor ogen hebt? Een spel dat strategische inzichten bij de deelnemers teweeg zal brengen? Dan ben je met een escape room op maat, op de juiste plek! Een spel waarmee je tegelijkertijd  de deelnemers ook veel plezier geeft en dat tot verbinding zal zorgen. Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte games met de online escape room als onze expertise. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Met een escape room is er ontzettend veel mogelijk. Niet is te gek!

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

WAT IS EEN ONLINE ESCAPE ROOM?

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Online Escape Room! Maar wat houdt dit precies in? Met een online escape room ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel te ontrafelen! Niet fysiek in een kamer, maar geheel online en op afstand! Nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan mee aan 1 van onze escape rooms en hebben meer dan 850 bedrijven een succesvol online bedrijfsuitje gehad. Probeer jij het ook uit?!

hOE WERKT EEN ONLINE ESCAPE ROOM?

Een hele goede vraag! Al onze online escape rooms spelen zich af in een WhatsApp groep. Je vormt samen een team (3 tot 8 personen) en start de app groep op. Hier voeg je 1 van onze betrokken spelbegeleiders aan toe en dan zal het spel door middel van filmpjes, puzzels en vragen van start gaan. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen! Om elkaar ook nog te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een VideoCall te starten. Dat maakt de beleving nog toffer. Veel plezier!

PERSOONLIJK

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk. Je praat niet tegen een computer, maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

sAMENWERKEN

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek! 

oP MAAT GEMAAKT

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan! Klik hier voor meer informatie.

Dit zeggen eerdere spelers:

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

In deze onzekere tijden is het verbinden van mensen erg belangrijk. Maar hoe verbind je vrienden, families en collega’s als zij elkaar niet kunnen opzoeken? Socialspel.nl heeft hierop het antwoord: een interactieve online escape room die op afstand met elkaar gespeeld kan worden. Ieder spel wordt door socialspel.nl persoonlijk begeleid om een optimale spelbeleving te garanderen.

Socialspel.nl is dé corona-proof online teambuilding activiteit van dit moment. Laat collega’s samenwerken en afdelingen tegen elkaar strijden. De klassementen houden wij desgewenst op jullie eigen bedrijfspagina bij want uiteindelijk gaat het maar om één ding: wie lost het snelst het Hoogeboom Mysterie op en gaat er met de eer vandoor?

Vanuit huis wordt er hard gewerkt en bij veel bedrijven moet er zelfs een tandje harder worden gewerkt. Dat vraagt om een kleine beloning! Socialspel.nl is zeer geschikt om als cadeau aan je werknemers te geven. Zij kunnen dit thuis met familie of vrienden spelen. Via onze cadeaubonnen kiest men zelf een dag, tijd en natuurlijk het gezelschap. Ontspanning en plezier gegarandeerd!

Interesse? Reserveer nu online je tickets of vraag een offerte aan!

Omdat wegens Corona veel evenementen zijn afgelast en de meeste vakanties niet door kunnen gaan hebben wij dé oplossing gevonden om iets tofs te doen! Een interactieve online game die je met je collega’s, vrienden en familie speelt vanuit een WhatsApp-groep! 

Het is vanaf nu ook mogelijk om Het Hoogeboom Mysterie cadeau te geven! 

Het leukste cadeau
op afstand!

Zij hebben AL EEN ONLINE ESCAPE ROOM gespeeld:

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online escape rooms. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

085 0608747

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.