Online Escape Room

'Het Hoogeboom Mysterie'

Dé INTERACTIEVE WHATSAPP-GAME VOOR 2-8 persONen
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Is je agenda leeg omdat horeca dicht is en evenementen zijn afgelast wegens Corona? Spreek je vrienden en familie alleen nog via de app? Dan hebben wij dé oplossing om iets tofs te doen! Een interactieve online escape room game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep.

Het verhaal van deze online escape room
Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

€ 39,-
Per groep
Bekijk de Trailer:

Bekijk hierboven de trailer

Dit wordt het spannendste én leukste uur tijdens jullie quarantaIne!

OnlINE ESCAPE ROOM rEVIEWS

Gemiddeld beoordeeld met 4.5 ster!
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Sven Goedhart
Sven Goedhart
Lees verder
Echt een leuke avond gehad door het spelen van een online escape room! Door dit spel voelt het, mede door de spanning, alsof je een uur in een andere wereld zit. Een toffe ervaring die ik iedereen aanraad!
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuke online escape room om met vrienden te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

Veel gestelde vragen over ONze ONZE ONLINE ESCAPE ROOM

Het spel is te spelen met minimaal 2 en maximaal 8 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze online escape room te spelen. De beste spelervaring heb je met 3, 4, 5 of 6 spelers.

Het is ook mogelijk om deze online escape room te spelen met grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

Stappenplan
1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
2. [OPTIONEEL] Maak ook een groep aan via Teams, Skype, Houseparty, Hangouts of een soortgelijke app om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
3. Deel alle waardevolle informatie in de WhatsApp-groep (dus ook dit stappenplan).
4. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
5. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van de Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur. Dit telefoonnummer voeg je toe aan je WhatsApp-groep.
6. De schooldirecteur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
7. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen.

Vereisten om het Hoogeboom Mysterie te kunnen spelen
1. Minimaal 1 persoon heeft toegang tot internet.

Belangrijke tips
1. Testgroepen gaven aan het fijn te vinden via beeld en/of spraak contact te hebben tijdens het spelen. We raden aan om Skype, Teams, Hangouts Houseparty of een andere app te gebruiken om te communiceren.
Vergeet echter niet actief te zijn in de appgroep, dat maakt de interactie met de schooldirecteur een stuk leuker.
2. Niet per se nodig, maar je kunt sneller en duidelijker dingen opzoeken als iemand een laptop of desktop bij de hand heeft.

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine! ✌

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het Hoogeboom College. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. 😉

Niet zoveel 😄

Iedereen die meedoet, moet vooraf in dezelfde WhatsApp-groep zitten. Daarnaast heeft minimaal 1 persoon de toegang tot het internet nodig. Een goede internetverbinding is daarom handig als je gaat spelen. Daarnaast is het handig als iemand achter een laptop of vaste computer zit om dingen op te zoeken. Tijdens het testen hebben we gemerkt dat het handig kan zijn als je als groep in een gezamenlijke Teams-, Skype- of Google Hangouts call zit.

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

in de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

Spannend!

Zeker! De schooldirecteur blijft tijdens het spel bereikbaar en denkt graag met jullie mee. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…

Het Hoogeboom Mysterie is te spelen vanaf 12 jaar.

Het Hoogeboom Mysterie is niet eng, wel spannend. Jullie speuren gezamenlijk en het doel is om het binnen 60 minuten op te lossen. Dat zorgt voor druk en spanning.

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine! ✌

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig kun je een beroep doen op de directeur van het Hoogeboom College om mee te denken. 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan kun je alsnog verder spelen om het mysterie op te lossen. 

Altijd prijs dus! 😎

De kosten per groep zijn € 39,-, ongeacht het aantal personen in de groep.

Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!‘ Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?