Hoogeboom Mysterie 2, het vervolg

Dé nr. 1 online game gaat verder
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5
PIETER. IS. TERUG. Eindelijk, het is Hans Dremstijn gelukt. Pieter de Roon heeft een vlucht genomen naar Nederland. Na al die tijd zal de ICT-medewerker voor het eerst weer oog in oog komen te staan met de directeur van het Hoogeboom College. Of toch niet… Bij aankomst bij zijn ouderlijk huis in Heerde neemt hij bij het zien van Dremstijn de benen. De jacht op Pieter gaat dus door. Spannender, leuker en nog vetter dan ooit! Lukt het jullie om samen met de directeur die De Roon nu eindelijk definitief te pakken? Meer dan 50.000 spelers deden inmiddels mee aan het Hoogeboom Mysterie, het avontuur waarin groepen digitaal op zoek gingen naar een vermiste ICT-manager. Het is de meest gespeelde Online Escape Room van de Benelux, gemiddeld met een 9.6 beoordeeld. En dat vraagt om een vervolg! De makers van het eerste deel hebben alles uit de kast getrokken om het spel nóg beter, spannender en leuker te maken. Het recept is onveranderd: via een WhatsApp-groep en gelijktijdige videocall krijgen groepen gezamenlijk een uur lang de tijd om het mysterie op te lossen. Samenwerken, speuren en puzzelen vormen de belangrijkste elementen tijdens de zoektocht. Combineer dat met de intrigerende personages die de lachers meermaals op de hand krijgen en je hebt gegarandeerd een supergaaf uur!

KEnmerken escaperoom

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

3-8 personen 

   Speelduur

50-70 minuten

   Software

Whatsapp

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Leon Mak
Leon Mak
Lees verder
Voldeed aan alle verwachtingen die wij hadden na het eerste spel. Dikke aanrader!
Rachel van Keulen
Rachel van Keulen
Lees verder
Opnieuw een uur lang stuk gelegen om de acties van Hans Dremstijn, de meest 'nuchtere' schooldirecteur van Nederland. Hilarisch en toch spannend om te doen.
Michelle Jansen
Michelle Jansen
Lees verder
Een super leuk vervolg op het eerste Hoogeboom Spel met Hans die de hoofdrol weer perfect invult. Soms was het wel moeilijk, maar dankzij de loslippige Hans kwamen we toch net voor de tijd tot de oplossing....
Sunanda Kooi
Sunanda Kooi
Lees verder
Het is de makers van het Hoogeboom mysterie gelukt om deel 2 nog beter te maken! Wij hebben er echt van genoten en kijken uit naar het volgende deel. Bedankt!
Niels Balk
Niels Balk
Lees verder
Ook het vervolg op het Hoogeboom Mysterie zit geweldig in elkaar. Hopelijk komt het vervolg op het vervolg snel.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze online escape room in groepen van 3 t/m 8 personen. Het aantal groepen dat tegelijkertijd start, is onbeperkt. 

Aantal personen

Tot 24 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over de escaperoom

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

Stappenplan:

  1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
  2. Zet een VideoCall op (bijv. Teams, Skype, Zoom, Hangouts of een soortgelijke app) om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
  3. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
  4. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van Hans Dremstijn, de schooldirecteur. Dit telefoonnummer voeg je 10 minuten voor aanvang aan je WhatsApp-groep toe.
  5. De directeur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
  6. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen. Jullie zullen de computer nodig hebben om online te kunnen speuren.

Ja, dat kan. Maar we adviseren dringend om eerst deel 1 te spelen. Zowel voor de verhaallijn als om het spelconcept te begrijpen is het raadzaam om eerst dat deel gespeeld te hebben. En: dan bewaren jullie het allerleukste voor het laatst.

Het spel is te spelen met minimaal spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. De beste spelervaring heb je met 3-8 spelers per groep. Het is ook mogelijk om meerdere groepen tegelijk te boeken, je kunt online reserveren voor 3-24 personen.

Het is ook mogelijk om deze online escape room te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het Hoogeboom College. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. 😉

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Het Hoogeboom Mysterie te kunnen oplossen heb je het volgende nodig: 

  • een computer/laptop met een goede internet verbinding.
  • WhatsApp, om in contact te komen met Hans Dremstijn. 
  • een VideoCall verbinding met je teamgenoten.

De kosten zijn 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Let op: voor grotere groepen (meer dan 24 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een offerte op te vragen.

Wanneer je zelfstandig online boekt kan dit snel en veilig via iDeal.

Onze online escape room boek je per persoon en dus niet per groep. Je betaalt dus per persoon voor de ervaring die je krijgt. Dit is het absoluut waard!

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

in de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Hans. Dremstijn, de schooldirecteur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

Spannend!

Zeker! De schooldirecteur blijft tijdens het spel bereikbaar en denkt graag met jullie mee. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…

Het Hoogeboom Mysterie is te spelen voor iedereen vanaf 12 jaar. Groepen met alléén kinderen van 12 tot 16 raden we niet aan.

Het Hoogeboom Mysterie is niet eng, wel spannend. Jullie speuren gezamenlijk en het doel is om het binnen 60 minuten op te lossen. Dat zorgt voor druk en spanning.

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig kun je een beroep doen op de directeur van het Hoogeboom College om mee te denken. 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan kun je alsnog verder spelen om het mysterie op te lossen. 

Altijd prijs dus! 😎

Jazeker, klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?