online introductieweek

De jaarlijkse introductieweek staat weer voor de deur. Vele studenten beginnen aan een nieuwe opleiding en kijken al maanden uit naar het programma voor de introductieweek. Welke activiteiten staan er dit jaar op de agenda? Gelukkig mogen alle nieuwe studenten elkaar live weer gaan ontmoeten. Het is dan leuk om een teambuilding activiteit te doen zodat zij elkaar beter leren kennen. SocialSpel.nl heeft het beste idee om dit op te pakken door het spelen van één van onze online spellen!

Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

crazy 44 game
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Speel nu de Oranje Zomer editie, zodat we deze zomer en sportseizoen toch nog samen kunnen vieren.

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding. 

ONZE ONLINE INTRODUCTIEWEEK

Het Hoogeboom Mysterie
Ons online en interactieve escape spel heeft alles wat er nodig is voor een passende activiteit tijdens de introductieweek. In teams van maximaal 10 personen spelen de studenten een online escape room. Het thema is even actueel als passend: de schooldirecteur van het Hoogeboom College is zijn ICT-manager kwijt. Hij moet de online lessen faciliteren en zonder hem gaat dit niet lukken. Vinden jullie de ICT-Manager op tijd terug?

CRAZY 44 – ORANJE ZOMER EDITIE
Deze 44 CRAZY opdrachten breken direct het ijs en op deze manier leren de studenten elkaar van hun gekste kant kennen! Rutte zal trots zijn: ook dit spel is geheel online én op afstand van elkaar te spelen! De studenten krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien! In totaal zijn er, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te bemachtigen. Welke groep mag zich na afloop de gekste, snelste en beste groep van de opleiding noemen?

SocialQuiz
Deze online pub quiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden. Met de SocialQuiz zit je altijd goed en kunnen groepjes van 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen. Welk team weet de meeste antwoorden juist te behalen en wint de SocialQuiz?

Bij alle spellen is samenwerken vereist waardoor iedereen elkaar snel beter leert kennen! Wij hanteren schappelijke prijzen per persoon waarbij je tot 7 dagen van te voren het aantal deelnemers mag wijzigen. Alle spellen kunnen zowel Nederlandstalig als Engelstalig gespeeld worden. Ook is het mogelijk om specifieke opdrachten toe te voegen, passend bij de opleiding. Een offerte maken wij op maat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online introductieweek. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

033 2475157

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.

Meer dan 45 introducties kozen voor een online introductieweek:

Veelgestelde vragen over de online introductieweek

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij belangrijk!

Onze spellen bieden de oplossing om de nieuwe studenten elkaar beter te laten leren kennen. Ons doel is om studenten te motiveren om goed samen te werken en op deze manier elkaar beter leren kennen.

Goede vraag! 

Allereerst is het belangrijk te weten dat alle spellen een optimale groepsgrootte hebben. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft het overzichtelijk voor de spelbegeleiders. 

Daarnaast kennen wij geen minimaal of maximaal aantal groepen. Via een persoonlijke offerte bespreken wij graag de verschillende mogelijkheden. 

Wij hebben diverse spellen beschikbaar, maar de gemiddelde lengte van de spellen ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur. 

Jazeker! Wij zijn best trots op de scholen en verenigingen die jullie voor gingen. Kijk maar: Hogeschool Utrecht, Hogeschool Rotterdam, MBO Rijnland, MBO College Zuidoost, Hogeschool Avans, TuDelft en nog veel meer. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij hebben online activiteiten die je vanuit huis, maar wel in groepsverband, kunt spelen. 

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online introductieweek. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

033 2475157

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.