Spat van het scherm met een Virtueel Live Event

Valt er iets te delen met alle collega’s of is het tijd om samen virtueel een prestatie te vieren? Nou, dat kan ook virtueel! Er zijn veel voordelen om een event virtueel te organiseren ipv fysiek. Zo kan iedereen over de hele wereld aanwezig zijn en bespaart het ook nog flink in de kosten. Genoeg reden dus om een tof virtueel event te organiseren!

EEN EVENT VOOR IEDEREEN

Tijdens de coronacrisis hebben wij met SocialSpel vele virtuele live events mogen organiseren. Met deze ervaring kunnen we ook van jouw virtuele event een groot succes maken. Wij gaan met je in gesprek om door te nemen wat jullie doel is van het event en wat jullie graag aan bod willen laten komen. Wij brengen vervolgens onze ideeën in en delen de mogelijkheden om online workshops en online spellen om zo het virtuele event compleet te maken.

Hiernaast hebben wij een goede samenwerking met een aantal ontzettende enthousiaste en proactieve presentatoren. Zij weten van elke bijeenkomst een feestje te maken en kunnen als geen andere inspelen op de behoefte van een bedrijf. We stellen je graag aan 1 van hen voor! Dan maken we er samen een groot succes van.

Organiseer je online event in 8 stappen

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Geïnteresseerd geraakt?

Dit vinden anderen van ons

Nikki Pul
Nikki Pul
Lees verder
Goed doordacht spel en super leuk om met je vrienden te spelen! Zeker een aanrader in deze tijd; vanuit huis toch een gezamenlijke activiteit! 😍
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen over online events

We doorlopen 8 stappen om jouw bruisende event te organiseren:

1. Vrijblijvende aanvraag 

Nadat jullie de keuze hebben gemaakt om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen nemen we contact met je op om het kennismakingsgesprek te plannen.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we elkaar en jullie bedrijf graag beter kennen. We bespreken de wensen, de reden of het doel van het bedrijfsfeest en wij delen alvast onze eerste ideeën.

3. Een voorstel op maat

Vervolgens sturen we je een eventplan en een prijsindicatie op. Als dit plan eenmaal aan alle wensen voldoet en we van jullie een GO krijgen starten we met de eerste voorbereidingen.

4. Voorbereidingen

We plannen een bezoek aan de locatie en maken een vloerplan. We nodigen alle genodigden tijdig uit en we schakelen onze samenwerkingen in.

5. Updates

We geven jullie regelmatig updates over het proces en de stand van zaken. Er is altijd ruimte voor aanvullende wensen en feedback!

6. Draaiboek

Minimaal een week voor het bedrijfsfeest presenteren we jullie een speciaal uitgewerkt draaiboek van het event met alle details en nodige informatie.

7. De Eventdag

De dag van het online Event is aangebroken. We nemen de tijd voor de nodige voorbereidingen op de dag zelf en volgen het draaiboek. Wij hebben er zin in, jullie ook?

8. Evaluatie

Na afloop van het online Event willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. We hebben wel minimaal 5 weken nodig om een compleet en goed georganiseerd Event voor je te verzorgen. 

We komen bij je langs op locatie om te kijken welke mogelijkheden de locatie biedt. We kunnen op basis van de locatie een goed plan maken. In principe komen we hier altijd uit. Mocht je locatie toch niet voldoende zijn dan kunnen wij altijd nog advies geven over onze samenwerkingspartners. 

Ook dit hangt af van jullie wensen! Wij schikken ons aan de beschikbare tijd. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere LeadLogic en Prime Video. 

Zijn jullie er klaar voor?